30
Jellycat Cordy Roy Bunny Jitter Barnvagnshänge i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (2022355)
 • Produktbeskrivning
 • Gullig kanin och fint barnvagnshänge i gammelrosa manchestertyg!

  Jellycat Cordy Roy Bunny Jitter Barnvagnshänge är ett fint barnvagnshänge i form av en söt gammelrosa kanin! Kaninen är i manchestertyg och har gosiga vita detaljer. Barnvagnshänget går att använda som leksak till din baby eller som fin dekoration. Kaninen går också att dra i och släppa, då skakar den med ett roligt burrande ljud.

  Passar från +0 månader och är från serien Cordy Roy. Torkas endast av med fuktig trasa, blöt ej. Kaninen är tillverkad i 92% polyester och 8% nylon. 

  Material: Nylon , Polyester
  Mått BxLxH: 21x9x8 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Jellycat
 • Jellycat
  Jellycat

  Jellycat etablerades i London 1999 och är en av världens ledande tillverkare av lyxiga och gosiga mjukdjur. Deras högkvalitativa mjukdjur designas i England och passar med sina lekfulla uttryck både stora och små barn. Jellycat strävar efter att använda de lyxigaste mjuka materialen för att ta fram sina humoristiska, trendiga och fantastiskt oemotståndliga mjuka gosedjur.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jellycat Cordy Roy Bunny Jitter Barnvagnshänge

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jellycat Cordy Roy Bunny Jitter Barnvagnshänge

Gulligt barnvagnshänge i form av en söt gammelrosa kanin! Kaninen är i manchestertyg och har gosiga vita detaljer. Barnvagnshänget går att använda som leksak till din baby eller som fin dekoration. Kaninen går också att dra i och släppa, då skakar den med ett roligt burrande ljud.

Passar från +0 månader och är från serien Cordy Roy. Torkas endast av med fuktig trasa, blöt ej. Kaninen är tillverkad i 92% polyester och 8% nylon.

Jellycat Cordy Roy Bunny Jitter Barnvagnshänge219 kr / 153 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.