Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S i gruppen Leksaker / Gosedjur och snuttefiltar / Gosedjur hos Bonti (3457)
 • Produktbeskrivning
 • Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S


  Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S är en mysig apa i fina bruna nyanser med lång och härlig kropp. Apan är mjuk och skön att ta i och blir snabbt en härlig kompis till barnet. Tillverkad i polyester och handtvättas vid behov.

  Ca 33 cm lång.
 • Jellycat
 • Jellycat
  Jellycat

  Jellycat etablerades i London 1999 och är en av världens ledande tillverkare av lyxiga och gosiga mjukdjur. Deras högkvalitativa mjukdjur designas i England och passar med sina lekfulla uttryck både stora och små barn. Jellycat strävar efter att använda de lyxigaste mjuka materialen för att ta fram sina humoristiska, trendiga och fantastiskt oemotståndliga mjuka gosedjur.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S

Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S är en mysig apa i fina bruna nyanser med lång och härlig kropp. Apan är mjuk och skön att ta i och blir snabbt en härlig kompis till barnet. Tillverkad i polyester och handtvättas vid behov.

Ca 33 cm lång.
Jellycat Slackajack Monkey Gosedjur S329 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.