50
Ki ET LA solglasögon Jokaki Ljusgrå 1-2,5 år i gruppen Kampanjer / Outlet / Barnkläder & accessoarer hos Bonti (99901466-mogr)
 • Produktbeskrivning
 • Ki ET LA solglasögon Jokaki Ljusgrå 1-2,5 år


  Ki ET LA solglasögon Jokaki, för ditt barns bästa. Både bågarna och linserna är gjorda i ett ekologiskt  material som är omöjligt att krossa och passar därför barns ovarsamma hantering. Givetvis är de BPA och Ftalatfria. Varje par levereras i en söt liten förvaringspåse i ekologisk bomull.Bågen är i ett stycke, inga skruvar. Därmed finns det inga lösa delar som barnet i misstag kan få i sig och ingen risk för att barnet skall kunna klämma sig på bågens karmar. CE märkta solglasögon med kategori 4 linser vilket innebär bästa möjliga UV skydd. Glasögonen är i sin helhet återvinningsbara.

   • Bågarna är gjorda av ett material som är böjbart i alla riktningar och garanterat omöjligt att krossa. Anti-scratch linser som tål tuff hantering och är lika okrossbara som bågarna.

   • Glasögonen är i sin helhet återvinningsbara. Materialet Elastomer som bågarna är gjorda av är helt fritt från Bisfenol och Ftalater. Förvaringspåsen som medföljer är gjord i organisk bomull.

   • Kategori 4 lins enligt europeisk standard, vilket innebär att den ger maximalt UV skydd. Lins höjd (> 30mm) för att ge bästa möjliga skydd för ögat. Glasögonen är CE märkta.

   • Båge i ett stycke, inga skruvar. Därmed finns det inga lösa delar som barnet i misstag kan få i sig och ingen risk för att barnet skall kunna klämma sig på bågens karmar.
  Prissänkning %: 50 %
 • KI ET LA
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Ki ET LA solglasögon Jokaki Ljusgrå 1-2,5 år

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Ki ET LA solglasögon Jokaki Ljusgrå 1-2,5 år

Unika solglasögon av hög kvalitet som skyddar ditt barns ögon samtidigt som de är ekologiska, helt nedbrytbara samt okrossbara. Givetvis är de BPA och Ftalatfria. Varje par levereras i en söt liten förvaringspåse i ekologisk bomull. Det är viktigt skydda barns ögon från solens skadliga UV strålar då deras ögon är extra känsliga. UV-strålningen är extra farlig när solen står lågt som på vintern och på förmiddagen och eftermiddagen. Både bågarna och linserna är gjorda i ett material som är omöjligt att krossa och passar därför småbarns ovarsamma hantering. Bågen är i ett stycke, inga skruvar. Därmed finns det inga lösa delar som barnet i misstag kan få i sig och ingen risk för att barnet skall kunna klämma sig på bågens karmar. CE märkta solglasögon med kategori 4 linser vilket innebär bästa möjliga UV skydd. Glasögonen är i sin helhet återvinningsbara. Modellen Jokaki passar barn mellan ca 1-2,5 år. Finns i många fina färger!
Ki ET LA solglasögon Jokaki Ljusgrå 1-2,5 år349 kr / 175 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

REA

Ki ET LA Solglasögon 1-2 år Pastellrosa
Lägg i varukorg
349 kr 209 kr

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in