30
Konges Slöjd Bitleksak Fladdermus i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (2023917)
 • Produktbeskrivning
 • Gullig greppvänlig bitleksak 

  Konges Slöjd Bitleksak Fladdermus är en fin och greppvänlig bitleksak som hjälper när tandköttet börjar klia och tänderna vill fram. Fladdermusen har flera olika texturer som gör den skön att tugga på och spännande att utforska.

  Bitleksaken väger väldigt lite och är utformad för att greppas av små händer. Enkel att rengöra med fuktig trasa och mild tvål.

  Material: Naturgummi
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 13x10 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Bitleksak Fladdermus

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Bitleksak Fladdermus

En fin och greppvänlig bitleksak som hjälper när tandköttet börjar klia och tänderna vill fram. Fladdermusen har flera olika texturer som gör den skön att tugga på och spännande att utforska.

Bitleksaken väger väldigt lite och är utformad för att greppas av små händer. Enkel att rengöra med fuktig trasa och mild tvål.

Konges Slöjd Bitleksak Fladdermus199 kr / 139 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.