Konges Slöjd Simväst Dansosaurus 2-4 år i gruppen Leksaker / Utomhusleksaker / Flythjälpmedel hos Bonti (230000540)
 • Produktbeskrivning
 • Smart simväst från Konges Slöjd

  Konges Slöjd Simväst Dansosaurus 2-4 år är ett smart och praktiskt flythjälpmedel. Designad med både dragkedja och kardborreband. Simvästen har även ett grenband som håller simvästen säkert på plats och passar barn mellan 15-20 kg. Finns även i storleken 1-2 år som passar 11-15 kg. 

  Simvästen är tillverkad i 80% neoprene och 20% polyester. 

  Varning: Simvästen kan ej användas som flytväst/ livräddning. Används endast i vattnet där barnet når grunden och med tillsyn. 

  Material: Gummi , Polyester
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 2-4 år
  Vikt: 15-20 kg
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Simväst Dansosaurus 2-4 år

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Simväst Dansosaurus 2-4 år

Smart och praktiskt flythjälpmedel från Konges Slöjd. Designad med både dragkedja och kardborreband. Simvästen har även ett grenband som håller simvästen säkert på plats och passar barn mellan 15-20 kg. Finns även i storleken 1-2 år som passar 11-15 kg. 

Varning: Simvästen kan ej användas som flytväst/ livräddning. Används endast i vattnet där barnet når grunden och med tillsyn. 

Konges Slöjd Simväst Dansosaurus 2-4 år599 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.