30
Konges Slöjd Stapeltorn i Silikon Quarry Blue i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (230000957)
 • Produktbeskrivning
 • Utvecklande och rolig stapelleksak till din baby

  Konges Slöjd Stapeltorn i Silikon Quarry Blue är en rolig och intressant stapelleksak tillverkad i 100% silikon. Det fina stapeltornet har gulliga figurer på alla fyra sidor som gör leken roligare. Stapelleksaken kan även användas som badleksak för att skapa regn som strömmar ut ur de små hålen från varje stapelblock. En väldigt uppskattad vattenlek från Konges Slöjd!

  Stapelleksaken är designad för att bidra till att utveckla motoriken hos barnet. 

  Material: Silikon
  Prissänkning %: 30 %
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Stapeltorn i Silikon Quarry Blue

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Stapeltorn i Silikon Quarry Blue

Rolig och intressant stapelleksak designad för att bidra till att utveckla motoriken hos barnet. Det fina stapeltornet har gulliga figurer på alla fyra sidor och kan användas som badleksak för att skapa roligt regn. En väldigt uppskattad leksak från Konges Slöjd!

Stapelleksaken är tillverkad i 100% silikon. 

Konges Slöjd Stapeltorn i Silikon Quarry Blue429 kr / 300 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.