20
LEGO Classic 10692 LEGO Fantasiklossar i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO Classic hos Bonti (999563468)
 • Produktbeskrivning
 • Låt fantasin styra!

  LEGO Classic 10692 LEGO Fantasiklossar ger dig oändliga byggmöjligheter med klassiska klossar i 29 färger och många olika sorters specialdelar. Det medföljer även instruktioner med idéer som hjälper dig att komma i gång, om du inte vet vad du ska bygga.

  När du byggt klart, kan du förvara dina bitar i den praktiska förvaringslådan som ser ut som en klassisk legobit!

  Produktfakta:

  • 212 delar
  • Rekommenderas från 4 år 

   

  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO Classic 10692 LEGO Fantasiklossar

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO Classic 10692 LEGO Fantasiklossar

Upptäck det här urvalet av LEGO® klossar och låt fantasin flöda! Byggmöjligheterna är oändliga med klassiska klossar i 29 olika färger och specialdelar som dörrar, fönster, hjul, ögon och propellrar. Och om du inte vet var du ska börja finns det instruktioner med idéer som hjälper dig att komma i gång. Det här setet är perfekt för att hjälpa nya byggare i alla åldrar att tänka kreativt och passar till alla LEGO samlingar.

Rekommenderad ålder: 4+

LEGO Classic 10692 LEGO Fantasiklossar189 kr / 151 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

20
LEGO Friends 41677 Vattenfall i skogenBild saknas
Lägg i varukorg
129 kr 103 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.