25
LEGO Classic 11015 Jorden runt i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO Classic hos Bonti (20212525)
 • Produktbeskrivning
 • En värld av kreativt lärande

  LEGO Classic 11015 Jorden runt innehåller 15 byggidéer baserade på ikoniska djur och föremål från hela världen. Du får också en färgglad väggkarta som visar den kontinent som är hem för varje djur och växt. Och med ett så brett urval av LEGO delar, plus massor av extra klossar i lådan, kommer den fria kreativiteten garanterat att flöda.

  I lådan finns allt du behöver för att bygga en örn, en kaktus, en papegoja, en krokodilunge, en späckhuggare, ett lejon, en palm, en giraff, en buss, en känguru med unge, en brunbjörn, ett asiatiskt hus, en pingvin med unge och fisk, en segelbåt och ett flygplan.

  Varje bygge i detta kreativa lekset innehåller en enkel steg-för-steg-guide så att även nybörjare kan uppleva stoltheten och glädjen i att bygga sina egna LEGO leksaker.

  LEGO Classic byggseten sätter idéer och inspiration i barns händer med spännande modeller som stimulerar till obegränsad, öppen lek samtidigt som de utvecklar barns kreativitet och finmotorik.

  • Introducera barn till några av världens mest ikoniska djur och föremål med leksetet LEGO® Classic Jorden runt (11015), med 15 inspirerande modellidéer för barn från 4 år.
  • Bygg en örn, en kaktus, en papegoja, en krokodilunge, en späckhuggare, ett lejon, en palm, en giraff, en röd buss, en känguru med unge, en brunbjörn, ett asiatiskt hus, en pingvin med unge och fisk, en segelbåt och ett flygplan!
  • Barn kommer att älska att bygga och leka med de 15 modellidéerna som ingår i detta lekset. Och med den färgglada väggkartan kan de se den kontinent som är hem för varje djur och växt de bygger.
  • Denna kreativa byggleksak är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till nya LEGO® byggare och barn som vill utöka sin LEGO klossamling.
  • Innehåller 950 LEGO® originaldelar så att barn kan bygga vad som helst! De kan också kombinera klossarna och delarna med andra LEGO set för ännu mer skoj.
  • Inuti lådan hittar du 4 separata klosspåsar som var och en innehåller de LEGO® delar som behövs för att bygga 3–4 modeller. Gör ditt val, öppna påsen och låt de kreativa lekarna börja!
  • Varje modellidé har enkla bygginstruktioner, så även nybörjare kan uppleva glädjen och stoltheten i att bygga sina egna LEGO® leksaker.
  • LEGO® Classic byggset sprudlar av idéer och inspiration för fria, kreativa lekar. Att stimulera barns kreativitet och problemlösningsförmåga har aldrig varit så roligt!
  • LEGO® leksaker uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
  • Alla LEGO® byggleksaker är testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

  Produktfakta:

  • 950 delar
  • Rekommenderas från 4 år 

   

  Prissänkning %: 25 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO Classic 11015 Jorden runt

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO Classic 11015 Jorden runt

Ta barns kreativitet till jordens alla hörn med detta LEGO Classic lekset! Ditt barn får 15 inspirerande byggidéer, baserade på ikoniska djur och föremål från hela världen, från ett afrikanskt lejon och en palm till en australisk känguru med sin söta unge, plus en affisch som visar den kontinent som är hem för varje modell. Och med 950 LEGO delar att välja mellan kan barnen bygga allt de kan tänka sig!

Rekommenderad ålder: 4+

LEGO Classic 11015 Jorden runt599 kr / 449 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

20
LEGO Friends 41677 Vattenfall i skogenBild saknas
Lägg i varukorg
129 kr 103 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.