40
LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO Disney hos Bonti (20212541)
 • Produktbeskrivning
 • Ge ditt barn en slottsbyggleksak som alla kommer att prata om!

  Magi och mystik väntar för alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret med det detaljerade setet LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott. Utöver slottet innehåller setet tryckta bildinstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som mästerbyggare ... grymt!

  Detta detaljerade set innehåller Disneys Odjuret (ta bort Odjurets huvud för att förvandla honom till prinsen) och 2 minidocksversioner av Belle, plus hästen Philippe, som Belle kan rida på, och 6 andra välkända LEGO figurer från Skönheten och Odjuret. Setet har flera roliga lekstartare som inspirerar barn att dyka ner i sin egen fantasivärld, full av magi och äventyr.

  Barn kan iscensätta sina Disney Princess-fantasier med detta byggbara lekset. Slottet kan användas separat eller med andra LEGO set för fler roliga sagoalternativ. Det är en perfekt trendig present eller unik gåva till ett ungt fan.

  • Inspirera till magisk, kreativ lek med det fantastiska setet LEGO® Disney Belle och Odjurets slott (43196), en perfekt present till barn och alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret.
  • Skapa ett 2-våningsslott med snurrande dansgolv, roterande garderob, 3 minidockor (inklusive 2 versioner av Belle och ett Odjuret-huvud till prinsen), hästen Philippe och 6 andra LEGO® figurer.
  • Detta coola LEGO® Disney set är fullmatat med tillbehör, som ett rivet porträtt av prinsen och en förtrollad ros. Perfekt för att återskapa favoritfilmscener eller för fria rollekar.
  • Alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret kommer att älska detta set. Slottet är fullt av kända och oväntade detaljer, vilket gör det till en spännande och unik byggleksak som present till pojkar och flickor från 6 år.
  • Slottet är 27 cm högt och 32 cm brett, vilket gör detta set både vackert att titta på och perfekt för att uppmuntra till massor av kreativa rollekar.
  • Tryckta bygginstruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma in och visualisera modellerna när de bygger.
  • Ge barn fantastiska karaktärer och scener att iscensätta med LEGO® | Disney seten. Denna roliga byggleksak erbjuder lekstartare som bidrar till att utveckla barns kreativitet och fantasi.
  • LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

  Produktfakta:

  • 505 delar
  • Rekommenderas från 6 år 

   

  Prissänkning %: 40 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott

Utforska Odjurets slott med Disneys Belle! Gå genom porten och börja utforska alla rum, från köksmästare Bouches kök till matsalen där Lumiere lyser upp. Kliv in i Belles garderob för att byta om, och dansa sedan med Odjuret i balsalen. Eller gå upp och besök biblioteket, och ta sedan en titt i tornet för att se vilka hemligheter som gömmer sig där. Vad hittade du?

Rekommenderad ålder: 6+

LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott1299 kr / 779 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

20
LEGO Friends 41677 Vattenfall i skogenBild saknas
Lägg i varukorg
129 kr 103 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.