LEGO DUPLO My First 10965 Skoj i Badet Flytande djurtåg i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO DUPLO hos Bonti (2023434)
 • Produktbeskrivning
 • Flytande skoj med en lättrengjord badleksak med djur

  LEGO DUPLO My First 10965 Skoj i Badet Flytande djurtåg är en lättrengjord och utvecklande badleksak för barn från 18 månader. 

  Gör badstunden roligare med denna söta flodhäst, anka och isbjörn! De tre djuren sitter i olikfärgade flytande ringar, som kan sättas ihop. Det finns en hink att tvätta djuren med och ett gulligt moln som får det att regna. Rundade krokar gör det lätt för barn att sätta ihop och ta isär ringarna. Krokarna på de flytande ringarna gör att de även kan sättas ihop med ringarna från Skoj i badet: flytande röd panda 10964 och Skoj i badet: flytande ö med djur 10966 (seten säljs separat). Varje ring kan öppnas för att enkelt sköljas ur, vilket gör det lätt att hålla den hygieniskt ren – bad efter bad.

  • Mångsidig badleksak – Det färgglada setet LEGO® DUPLO® Min första Skoj i badet: flytande djurtåg (10965) erbjuder oändligt lekfulla inlärningsmöjligheter, vid varje bad
  • Byggbara djur – Leksetet innehåller en flodhäst, en anka och en isbjörn, en hink, ett regnmoln och 3 flytande ringar som kan öppnas för snabb och enkel rengöring
  • Utvecklande skoj – Små barn kan sätta ihop 2 klossar för att bygga varje djur och sedan sätta dem i flytringarna
  • Ett mångsidigt, flytande tåg – Denna småbarnsvänliga leksak är 11 cm hög, 46 cm bred och 11 cm djup
  • Lekfullt lärande – Alla LEGO® DUPLO® set är utformade med roliga berättelser, klara färger, mångsidiga karaktärer och en mängd detaljer för att ge din lilla byggare en STOR start i livet
  • Oföränderlig kvalitet – LEGO® DUPLO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969
  • Testad säkerhet – LEGO® DUPLO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att se till att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

  Produktfakta:

  • 14 delar
  • Rekommenderas från 1.5 år 

   

  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån

  Specifikationer

 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: LEGO

LEGO DUPLO My First 10965 Skoj i Badet Flytande djurtåg

Låt ditt lilla barn ha roligt med djurlekar i badet med söta flodhästen, ankan och isbjörnen! De 3 djuren sitter i olikfärgade flytande ringar som kan sättas ihop. Det finns en hink att tvätta djuren med och ett moln som får det att regna. Ringarna kan öppnas för att enkelt sköljas ur, vilket gör den mångsidiga och utvecklande leksaken lätt att hålla hygieniskt ren – bad efter bad.

Rekommenderad ålder: 1.5+

LEGO DUPLO My First 10965 Skoj i Badet Flytande djurtåg279 kr

Tillval


 
279 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.