Adventskalendrar

Räkna ner till julafton med en rolig adventskalender! Här hittar du härliga julkalendrar för barnen, fyllda med spännande överraskningar som gör att väntan på julafton känns lite kortare. Det blir även en kul aktivitet att öppna och titta på vad som gömmer sig under varje liten lucka!

En adventskalender har 24 luckor där spännande och roliga överraskningar gömmer sig. Ibland kan de ha olika teman från populära filmer och serier. Vi på Bonti har adventskalendrar med populära Babblarna och Bamse. I luckorna gömmer sig allt från målarböcker till figurer och pussel. En helt klart superduper spännande aktivitet som gör juletiderna lite mer kul!

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.