Gunghästar och gungdjur

Hos oss på Bonti hittar du otroligt gulliga gunghästar och gungdjur. Vi har fina och välgjorda gunghästar och gungdjur som står stabilt på golvet. Vi har en fin häst, gullig enhörning, mammut och lamm. Ett gungdjur blir en naturlig del av leken och tränar ditt barns motorik samtidigt som den stimulerar fantasin. 

Ett gulligt gungdjur till barnrummet

Vi alla minns gunghästen, men idag finns massor av olika gungdjur. Ett roligt gungdjur blir en perfekt present som kan användas lång tid framöver i leken och blir en spännande kompis i barnrummet. Ett gungdjur blir en fin inredningsdetalj i barnrummet samtidigt som det är en rolig lek. Med rejäla medar av trä står våra gungdjur säkert på golvet och tränar barnens motorik och balans. Vi på Bonti har allt från en söt mammut till ett super gulligt lamm till en fin tjusig häst. En omtyckt klassiker som passar lika bra som julklapp som present på födelsedagar och dop. 

Passande start för gungdjur & gunghästar

Ett gungdjur passar när barnet är lite äldre och kan klättra upp, sitta samt gunga själv. De flesta gungdjur har en åldersrekommendation från 12 respektive 18 månader. När det är dags att börja med gungdjur och gunghästar skiljer sig även från barn till barn. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Åldersrekommendation
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Här hittar du fina och välgjorda gunghästar och gungdjur som står stabilt på golvet. Ett gungdjur blir en naturlig del av leken och tränar ditt barns motorik samtidigt som den stimulerar fantasin. Omtyckt klassisker som passar lika bra som julklapp som present på födelsedagar och dop.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.