Leksaker 4 år

Hos oss på Bonti har vi samlat ett urval av leksaker som passar till fyraåringar. Här finns roliga och kluriga spel, häftiga actionfigurer samt välkända favoriter som Paw Patrol, Sylvanian families och dockor från Corolle.

Vad tycker fyraåringar om att leka med?

Vid 4 års åldern är barnets egna personlighet och intresse viktigt. Fyraåringen kan tycka om att leka med olika leksaker och mycket beror på vem barnet är och tycker om att göra. 

Populära leksaker som väcker intresse

Vid val av leksaker kan en utgångspunkt vara att utgå från intresset. Det kan vara en populär karaktär från en serie eller film, ett intressant spel som barnet kan spela med kompisar och familj eller kanske ett fint dockhus med tillhörande dockor. Andra bra alternativ kan vara en målarbok och pennor eller en bra bok.

Presenttips till en fyraåring

Den viktigaste saken att tänka på är vad barnet tycker om att leka med. Finns ett intresse för konst kan en fin målarbok vara passande eller om utomhuslek är uppskattat kan en boll vara roligt. Det finns mycket kul att välja på helt enkelt!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-19 av 19 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.