Leksaker 5 år

Hos oss på Bonti har vi samlat ett urval av leksaker som passar till femåringar. Här har vi samlat olika sorters LEGO, actionfigurer, dockhus och annat roligt som passar när barnet blivit lite större.

Vilka leksaker gillar en femåring?

Varje barn är unikt och har olika intressen. En del gillar nu böcker med action eller böcker som barnet kan dra lärdomar av. Om det är en femåring som gillar motion och att leka utomhus kanske en boll eller cykel är roligt. Medan femåringen som gillar inomhuslek och lugnare tempo kanske tycker om ett roligt spel eller lärorik bok. 

Lärorika leksaker som väcker intresse

Femåringen har olika intressen som är viktiga att tillgodose vid val av leksaker. Fråga barnet vad hen tycker om att göra och gillar för leksaker. Kanske märker du att det finns en favoritsyssla och favoritleksak. Populära leksaker till femåringen kan vara LEGO, intressanta böcker, dockhus med tillhörande dockor eller kanske ett roligt spel. 

Presenttips till femåringen

Ett gott råd när du ska köpa present till en femåring är att fråga om önskemål. Hitta aktiviteter och leksaker som tillgodoser barnets intresse. Kanske en populär actionfigur från en film eller serie. Ett annat alternativ är ett roligt spel, LEGO eller en spännande bok!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.