Leksaker 6 år

Hos oss på Bonti hittar du ett urval av leksaker för barn 6 år eller äldre. Vi har kluriga pussel, LEGO, roliga dockor, Nerf-pistoler och mycket mer!

Vad tycker barn 6 år eller äldre om att göra?

Det är väldigt individuellt för varje barn är unikt och har olika intressen, samt åldern på barnet spelar även roll. En del gillar ett roligt spel där hela familjen eller kompisarna kan vara med och andra gillar att bygga LEGO eller leka med en fin docka. 

Kluriga leksaker för rätt åldersgrupp

Leksaker som är lämpliga för barnets åldergrupp är en viktig aspekt vid val av leksak. Några alternativ av leksaker för det lite äldre barnet är ett spel som både är klurigt och roligt som det klassiska spelet Twister eller LEGO där ditt barn exempelvis kan bygga upp olika fordon för att leka vidare med.  

Presenttips till barn 6 år eller äldre

Fråga vad barnet tycker om att hitta på och vad hen har för intressen. Kanske finns ett intresse för en speciell serie eller film och då kan en populär karaktär i figurform vara roligt. Presenter som kan vara populärt för de flesta sexåringar är spel och böcker. Det finns mycket roligt att välja på!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.