Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön i gruppen Leksaker / Gosedjur och snuttefiltar / Snuttefiltar hos Bonti (999054610)
 • Produktbeskrivning
 • Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön


  Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön (snuttefiltar) är tillverkade i 100 % rayon från bambufiber vilket skapar den unika mjuka egenskapen. Kvalitén liknar silke men har fördelen att kunna tvättas i maskin och blir bara mjukare för varje tvätt.

  Muslinfiltarna från Les enfants är antibakteriella, absorberar och torkar snabbt. Som alla naturliga fiber låter den kroppen andas i och med att tyget transporterar bort fukt. I denna förpackning får du tre mindre filtar, 40 x 40 cm. Förpackningen innehåller 2 vita och en grå filt.

  De stora filtarna passar så väl att läggas över vagnen en varm sommardag som över ditt barn vid eftermiddagsvilan. Filtarna är även anpassade för att lindas runt din nyfödda bebis eller bara ha med i väskan så hittar du med all säkerhet dina egna användningsområden.

  Les enfants muslin squares (snuttefilt) är mindre och passar för att torka små munnar med eller att bara finnas med vid sovstunderna.

  Les Enfants är ett skandinaviskt kvalitetsmärke med sina rötter i Sverige. Vår utmaning ligger i att utveckla produkter som underlättar vardagen för nyblivna föräldrar och att deras små ska få en mjukstart i livet. Genom att kombinera design, funktion och kvalitet vill vi få till det där lilla extra som behövs för våra produkter ska bli det självklara valet.

  Mycket av vår inspiration, från färgval till design, hämtar vi från Gotland. Med sitt rena och magiska landskap och helt omgiven av stenar, sand och hav, blir ljus och färger något väldigt speciellt här. Det speciella försöker vi sedan att återskapa i våra produkter för speciella föräldrar och deras barn.

  Specifikationer

 • Les enfants
 • Les enfants
  Les enfants
  Les Enfants är ett Skandinaviskt kvalitetsmärke med sina rötter i Sverige. De kombinerar design, funktionalitet och kvalitet för att ge produkterna det där lilla extra som gör dem det självklara valet. Med en Skandinavisk design i lugna naturliga färger, enkla att matcha med andra bebisprodukter och accessoarer, designar Les Enfants produkter som gör det dagliga livet "enklare och med stil" för nya föräldrar och deras småttingar. Inspirationen för Les Enfants design, färger och material kommer från den vackra och unika ön Gotland. Med dess magiska landskap och totalt omringad av stenar, sand och hav, blir ljuset och färgerna helt unika.
 • Köp ofta tillsammans

Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön

Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön (snuttefiltar i 3-pack) är tillverkade i 100 % rayon från bambufiber vilket skapar den unika mjuka egenskapen. Kvalitén liknar silke men har fördelen att kunna tvättas i maskin och blir bara mjukare för varje tvätt. Muslinfiltarna från Les enfants är antibakteriella, absorberar och torkar snabbt. Som alla naturliga fiber låter den kroppen andas i och med att tyget transporterar bort fukt. I denna förpackning får du tre mindre filtar, 40 x 40 cm. Förpackningen innehåller 2 vita och en grå filt.

De stora filtarna passar så väl att läggas över vagnen en varm sommardag som över ditt barn vid eftermiddagsvilan. Filtarna är även anpassade för att lindas runt din nyfödda bebis eller bara ha med i väskan så hittar du med all säkerhet dina egna användningsområden. Snuttefiltarna är mindre och passar för att torka små munnar med eller att bara finnas med vid sovstunderna.
Les enfants Muslin Squares 3-pack Vit/Grön198 kr

Tillval


Antal: 
198 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 6 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in