50
Liewood Bonnie Gåvagn Tuscany rose/Golden caramel i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 2-3 år hos Bonti (2024483)
 • Produktbeskrivning
 • Fin gåvagn i trä från Liewood

  Liewood Bonnie Gåvagn Tuscany rose/Golden caramel är en gåvagn i 100% trä för din baby att öva på sina första steg eller för praktisk förvaring till leksaker. Stabil gåvagn att röra sig runt med! Levereras omonterat i kartong och produkten kommer med manual för att lätt sätta ihop vagnen av förälder. 

  Rekommenderas från 12 månader. 

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 38x62x52 cm
  Prissänkning %: 50 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 12 mån
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Bonnie Gåvagn Tuscany rose/Golden caramel

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Bonnie Gåvagn Tuscany rose/Golden caramel

Fin gåvagn i trä från Liewood för din baby att lära sig ta sina första steg med eller för praktisk förvaring till andra leksaker. 

Rekommenderas från 12 månader. 

Liewood Bonnie Gåvagn Tuscany rose/Golden caramel1199 kr / 600 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.