30
Liewood Buck Kassaapparat Blue Fog Multi Mix i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (2023346)
 • Produktbeskrivning
 • Klassisk kassaapparat i modern design

  Liewood Buck Kassaapparat Blue Fog Multi Mix är en klassisk kassaaparat i modern design! Ta betalt med kontanter eller kort, räkna växelkassa, knappar att trycka på och en utdragbar kassalåda. Kassaaparaten hjälper ditt barn att utveckla sin finmotorik, samtidigt som det är en rolig leksak som kan underhålla i timmar. Tillverkad i bokträ.

  Rekommenderas från 3 år på grund av smådelar.

  Detta ingår 

  • 1 kassaapparat
  • 4 mynt
  • 1 kreditkort
  • 10 lösa siffror

  Storlek

  Telefon: L 24 cm H 18,8 cm B 21 cm 

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 24x19.8x21 cm
  Prissänkning %: 30 %

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Buck Kassaapparat Blue Fog Multi Mix

Det är roligt att leka affär och med den här kassaapparaten kan du sälja massor av saker till dina kunder. En klassisk kassaaparat i modern design! Ta betalt med kontanter eller kort, räkna växelkassa, knappar att trycka på och en utdragbar kassalåda. Kassaaparaten hjälper ditt barn att utveckla sin finmotorik, samtidigt som det är en rolig leksak som kan underhålla i timmar.
Liewood Buck Kassaapparat Blue Fog Multi Mix649 kr / 454 kr

Tillval


Antal: 
649 kr / 454 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in