30
Liewood Jasmin Bitboll 2p Sandy/Oat i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (2023431)
 • Produktbeskrivning
 • Två härliga bit- och greppvänliga bollar

  Liewood Jasmin Bitboll 2p Sandy/Oat är två härliga bit- och greppvänliga bollar i 100% silikon. Bollarna är sköna att bita på vid tandsprickning, roliga att leka med och utvecklar din babys öga-hand-koordination och motorik. 

  Material: Silikon
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: Diameter 9 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Jasmin Bitboll 2p Sandy/Oat

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Jasmin Bitboll 2p Sandy/Oat

Två härliga bit- och greppvänliga bollar i 100% silikon. Bollarna är sköna att bita på vid tandsprickning, roliga att leka med och utvecklar din babys öga-hand-koordination och motorik.
Liewood Jasmin Bitboll 2p Sandy/Oat 269 kr / 188 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.