45
Liewood Kimbie Städset Whale Blue Mix i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 2-3 år hos Bonti (2025875)
 • Produktbeskrivning
 • Städset till ditt barn från Liewood!

  Liewood Kimbie Städset Whale Blue Mix är ett leksaksset som är perfekt till rolleken! Setet är i blått och naturfärg, det hjälper ditt barn att lära sig samtidigt som det är roligt att leka med. Perfekt att plocka fram när du själv ska städa, och ditt barn vill hjälpa till. 

  Städsetet är tillverkat utav trämaterial och CE-märkt. 

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: Borste/Kvast 10x13x2 cm , Flaska 5.5x12x2.5 cm , Hink 9.9x8 cm , Sprayflaska 5.5x11.3x2.5 cm , Svamp 4.5x7.5x1.8 cm
  Prissänkning %: 45 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 2 år
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Kimbie Städset Whale Blue Mix

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Kimbie Städset Whale Blue Mix

Kimbie städset är perfekt till rolleken! Setet är i blått och naturfärg, det hjälper ditt barn att lära sig samtidigt som det är roligt att leka med. Perfekt att plocka fram när du själv ska städa, och ditt barn vill hjälpa till. 

Städsetet är tillverkat utav trämaterial och CE-märkt. 

Liewood Kimbie Städset Whale Blue Mix479 kr / 263 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.