40
Liewood Levi Solhatt Rose i gruppen Barnkläder / Sol och bad / Solhattar hos Bonti (LWLEVIRO)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Levi Solhatt Rose

  Liewood Levi Solhatt Rose är en fin rosa solhatt med söta öron från danska Liewood. Solhatten är tillverkad i 100% ekologisk bomull och är förlängd i nacken för att skydda barnet mot solens strålar.

  Egenskaper:

  • Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej
  • Material: 100% ekologisk bomull

  Material: Bomull
  Märkning: Ekologisk (GOTS)
  Prissänkning %: 40 %

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Levi Solhatt Rose

En fin rosa solhatt med söta öron från danska Liewood. Solhatten är tillverkad i 100% ekologisk bomull och är förlängd i nacken för att skydda barnet mot solens strålar.

Liewood Levi Solhatt Rose

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in