Liewood Line Muslinfiltar 3-p Confetti Teracotta mix i gruppen Leksaker / Gosedjur och snuttefiltar / Snuttefiltar hos Bonti (999054574)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Line Muslinfiltar 3-p Confetti Teracotta mix


  Liewood Line Muslinfiltar 3-p Confetti Teracotta mix är tre mjuka snuttefiltar i 100% ekologisk bomullsmuslin. Filtarna kan användas som amningsfilt, snuttefilt eller som handduk.

  Material: 100% ekologisk bomull
  Mått: 60 x 60 cm
  Skötselråd: 40 grader maskintvätt, hängtorkas. Kan krympa upp till 5% vid tvätt.
  LIEWOOD designar konceptuellt starka produkter som respekterar oskydligheten i barndomen och den moderna familjens livsstil. Liewoods produkter kan följa med den moderna familjen överallt, med olika behov i åtanke och kvalitet som håller i generationer. Enkla former och mönster fulla av personlighet, som går hand i hand med funktionalitet, är vad som gör till Liewood till det roliga och oemotståndliga alternativet.

  Se alla produkter från LIEWOOD här.

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Line Muslinfiltar 3-p Confetti Teracotta mix

Tre mjuka snuttefiltar i 100% ekologisk bomullsmuslin. Filtarna kan användas som amningsfilt, snuttefilt eller som handduk.

Material: 100% ekologisk bomull
Mått: 60 x 60 cm
Liewood Line Muslinfiltar 3-p Confetti Teracotta mix279 kr

Tillval


Antal: 
279 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in