Liewood Loke Solhatt Sky blue i gruppen Barnkläder / Sol och bad / Solhattar hos Bonti (LWLOKESB)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Loke Solhatt Sky blue

  Liewood Loke Solhatt Sky blue är en söt blå solhatt från danska Liewood. Solhatten har en resår i nacken som gör att hatten sitter bra på barnets huvud, det vida brättet skyddar effektivt mot solen. Hatten är tillverkad i 100% ekologisk bomull.

  Egenskaper:

  • Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej
  • Material: 100% ekologisk bomull

  Material: Bomull
  Märkning: Ekologisk (GOTS)

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Loke Solhatt Sky blue

En söt blå solhatt från danska Liewood. Solhatten har en resår i nacken som gör att hatten sitter bra på barnets huvud, det vida brättet skyddar effektivt mot solen. Hatten är tillverkad i 100% ekologisk bomull.

Liewood Loke Solhatt Sky blue

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in