Liewood Saxo Mini Backpack Dino Mix i gruppen Barnkläder / Accessoarer / Väskor hos Bonti (999053187)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Saxo Mini Backpack Dino Mix


  Liewood Saxo Mini Backpack Dino Mix är en supercool ryggsäck i mindre modell som passar till de minsta barnen. Perfekt på små utflykter! Ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester och har Liewoods söta djuransikten på ytterfacket. Insidan har en snygg kontrasterande färg. De reglerbara axelbanden gör att du kan anpassa ryggsäcken allteftersom barnet växer.

  Passar för barn ca 1-3 år.

  Material: 100% återvunnen polyester
  Mått: B 18 cm / H 24 cm / D 9 cm
  Skötselråd: Endast ytrengöring med fuktig trasa

  LIEWOOD designar konceptuellt starka produkter som respekterar oskydligheten i barndomen och den moderna familjens livsstil. Liewoods produkter kan följa med den moderna familjen överallt, med olika behov i åtanke och kvalitet som håller i generationer. Enkla former och mönster fulla av personlighet, som går hand i hand med funktionalitet, är vad som gör till Liewood till det roliga och oemotståndliga alternativet.

  Se alla produkter från LIEWOOD här.

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Saxo Mini Backpack Dino Mix

Liewood Saxo Mini Backpack är en supercool ryggsäck i mindre modell som passar till barn ca 1-3 år. Perfekt till små utflykter! Ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester och har Liewoods söta djuransikten på ytterfacket. Insidan har en snygg kontrasterande färg. De reglerbara axelbanden gör att du kan anpassa ryggsäcken allteftersom barnet växer.

Finns även i följande varianter

Liewood Saxo Mini Ryggsäck Friendship sandy mix
399 kr
Liewood Saxo Mini Backpack Dino Mix429 kr

Tillval


Antal: 
429 kr
förväntad leveranstid:  Utgått ur sortimentet
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in