• Produktbeskrivning
 • Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Creme de la creme


  Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Creme de la creme är söta baddjur i form av en katt och en kanin. Baddjuren flyter i badkaret och gör badstunden roligare! Tillverkade av 100% naturgummi. Finns i flera fina färger!


  CE-märkta.

  Material: 100% naturgummi
  Mått: Kanin H 8.7 / L 10.8 cm, Katt B 7.5 / H 4 / L 13.5 cm
  Skötselråd: Torkas med fuktig trasa och mild tvål  LIEWOOD designar konceptuellt starka produkter som respekterar oskydligheten i barndomen och den moderna familjens livsstil. Liewoods produkter kan följa med den moderna familjen överallt, med olika behov i åtanke och kvalitet som håller i generationer. Enkla former och mönster fulla av personlighet, som går hand i hand med funktionalitet, är vad som gör till Liewood till det roliga och oemotståndliga alternativet.

  Se alla produkter från LIEWOOD här.

 • Liewood
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Creme de la creme

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Creme de la creme

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack är söta baddjur i form av en katt och en kanin. Baddjuren flyter i badkaret och gör badstunden roligare! Tillverkade av 100% naturgummi. Finns i flera fina färger!


CE-märkta.

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Creme de la creme239 kr

Tillval


Antal: 
239 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
  • 0 / 5
  • Betygssätt produkten
   Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
   Ditt namn kommer att visas som avsändare.
   0 Recensioner

   Den här produkten har inga recensioner.

  Relaterade produkter

  ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
  VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

  Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
  Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

  Läs mer om Bonti

  Logga in