30
Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 1-2 år hos Bonti (999053409)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard


  Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard är söta baddjur i form av en katt och en kanin. Baddjuren flyter i badkaret och gör badstunden roligare! Tillverkade av 100% naturgummi. Finns i flera fina färger!


  CE-märkta.

  Material: 100% naturgummi
  Mått: Kanin H 8.7 / L 10.8 cm, Katt B 7.5 / H 4 / L 13.5 cm
  Skötselråd: Torkas med fuktig trasa och mild tvål







  LIEWOOD designar konceptuellt starka produkter som respekterar oskydligheten i barndomen och den moderna familjens livsstil. Liewoods produkter kan följa med den moderna familjen överallt, med olika behov i åtanke och kvalitet som håller i generationer. Enkla former och mönster fulla av personlighet, som går hand i hand med funktionalitet, är vad som gör till Liewood till det roliga och oemotståndliga alternativet.

  Se alla produkter från LIEWOOD här.

  Prissänkning %: 30 %
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack är söta baddjur i form av en katt och en kanin. Baddjuren flyter i badkaret och gör badstunden roligare! Tillverkade av 100% naturgummi. Finns i flera fina färger!


CE-märkta.

Liewood Vikky Badleksaker 2-pack Cat Mustard239 kr / 167 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.