30
 • Produktbeskrivning
 • Magni Gåbil i metall Ljusrosa

  Den charmiga gåbilen i retrostil är tillverkad i metall med ratt och tuta och passar de yngre barnen perfekt. En härlig gåva att önska eller ge bort! Mjuk gummering på däcken, lackerad i ljusblått med målad siffra "1" på sidan. När ditt barn vuxit ur bilen blir den en fin inredningsdetalj i rummet. Ditt barn sitter bekvämt och tar sig framåt genom att sparka och skjuta ifrån med fötterna mot golvet.

  Lämplig från ca 1 år.

  Material: Metall
  Mått BxLxH: 33x60x38 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 12 mån
 • Magni
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Magni Gåbil i metall Ljusrosa

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Magni Gåbil i metall Ljusrosa

Den charmiga gåbilen i retrostil är tillverkad i metall med ratt och tuta och passar de yngre barnen perfekt. En härlig gåva att önska eller ge bort! Mjuk gummering på däcken, lackerad i rosa med målad siffra "1" på sidan. När ditt barn vuxit ur bilen blir den en fin inredningsdetalj i rummet.

Lämplig från ca 1 år.

Magni Gåbil i metall Ljusrosa1195 kr / 837 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in