Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite i gruppen Bilbarnstolar / Bakåtvända bilbarnstolar hos Bonti (999053473)
 • Produktbeskrivning
 • Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite


  Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite -Kombinera komfort med säkerhet och hållbarhet

  Det har aldrig varit enklare att placera ditt barn i bilbarnstol än med 360°-rotationen i Maxi-Cosi Mica. Du kan rotera bilbarnstolen för enkel placering av barnet. Dessutom monteras den enkelt med ISOFIX och följer säkerhetsstandarderna i i-Size.

  Tack vare den roterande bilbarnstolen löper varje resa smidigt för såväl förälder som barn. Mica kan lutas i 360° i alla lägen så att barnet alltid har det bekvämt. Den kan användas från födseln upp till 4 års ålder tack vare vårt mjuka spädbarnsinlägg, både bakåtvänt och framåtvänt. För optimal sinnesro har vi utrustat Mica med både i-Size-säkerhet – den senaste och högsta säkerhetsstandarden – och avancerad G-CELL-teknik.


  Installation

  Vår Mica roterande bilbarnstol monteras enkelt med ISOFIX. Ett praktiskt stödben ger stabilitet även när barnet inte sitter i bilbarnstolen. Läs om korrekt montering i bruksanvisningen för Maxi-Cosi Mica. Maxi-Cosi Mica har visuella indikatorer som meddelar dig när bilbarnstolen är korrekt fäst vid bilens ISOFIX-fästpunkter. När bilbarnstolen är korrekt fäst kan du lämna kvar den i bilen. Då kan du alltid smidigt ta med barnet på resan. Du behöver bara placera barnet i stolen och fästa selen korrekt.


  Säkerhet

  Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från sjukhuset med Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden. Maxi-Cosis bilbarnstol rekommenderas i externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet. Vår Mica roterande bilbarnstol är inte bara utformad för att vara praktisk för föräldrarna, den är dessutom utrustad med vår mest innovativa säkerhetsteknik: G-CELL. Den här tekniken tar upp krockstötar och skyddar ditt barn mot skador vid en sidokrock.

  Dessutom följer Maxi-Cosi Mica de senaste och högsta i-Size-standarderna, och ditt barn upp till 4 år kan resa bakåtvänt på ett smidigt sätt. En ny, smidig twist Maxi-Cosi Mica tar komforten till en ny nivå och ser till att varje resa går smidigt. Du som förälder kan placera barnet smidigt i bilbarnstolen med easy-in-grendynan.


  Bilbarnstolen är även snäll mot ryggen tack vare den enkla 360°-rotationen.

  Fempunktsselen är tydlig så korrekt montering garanteras! Mica kan användas direkt från födseln tack vare det bekväma spädbarnsinlägget. När barnet blir äldre är det fortfarande bekvämt tack vare det bakåtlutade sovläget, nackstödet med memory foam och inbyggd ryggventilation. Svala och bekväma resor garanteras i upp till 4 år!

  När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte snacks och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer är överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen lätt att ta bort och kan tvättas i tvättmaskin.


  Egenskaper:

  • 360° rotation: det har aldrig varit enklare att använda en bilbarnstol
  • Bakåtvänt läge från födsel upp till 4 års ålder
  • Följer de högsta säkerhetsstandarderna (i-Size)
  • G-CELL-teknik för maximalt skydd av ditt barn vid en sidostöt

   

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 105 cm
  Mått BxLxH: 45x70-77x47-55 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-4 år
  Vikt: 14.9 kg
 • Maxi-Cosi
 • Maxi-Cosi
  Maxi-Cosi Maxi-Cosi vill se till att du kan njuta till fullo av alla små och stora stunder av lycka, genom att utveckla den säkraste bilbarnstolen som du sätter fast med ett enda klick och att skapa en barnvagn du alltid kan lita på.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite

Det har aldrig varit enklare att placera ditt barn i bilbarnstol än med 360°-rotationen i Maxi-Cosi Mica. Du kan rotera bilbarnstolen för enkel placering av barnet. Dessutom monteras den enkelt med ISOFIX och följer säkerhetsstandarderna i i-Size.

Tack vare den roterande bilbarnstolen löper varje resa smidigt för såväl förälder som barn. Mica kan lutas i 360° i alla lägen så att barnet alltid har det bekvämt. Den kan användas från födseln upp till 4 års ålder tack vare vårt mjuka spädbarnsinlägg, både bakåtvänt och framåtvänt. För optimal sinnesro har vi utrustat Mica med både i-Size-säkerhet – den senaste och högsta säkerhetsstandarden – och avancerad G-CELL-teknik.

När du väljer en roterande bilbarnstol satsar du på en optimal kombination av säkerhet och komfort. När du använder den vet du att spädbarn och småbarn åker säkert i en bakåtvänd position. Du får in dem snabbt och enkelt så att du kan komma iväg. Dessutom kan du göra det utan att luta dig in och anstränga ryggen.

 

Maxi-Cosi Mica Authentic Graphite5495 kr
 
Lagerstatus
 • 27/12/2020

  Johanna

  Så smidigt och lätt stol. Båda barnen älskar den (även min rygg ????)

  0 0

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.