Medela Comfy Amnings-BH Vit i gruppen Mamma / Amning / Amnings-BH hos Bonti (12174)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Comfy Amnings-BH Vit

  Medela Comfy Amnings-BH Vit är en sömlös amnings-BH med formpressade kupor. Den anpassar sig varsamt efter din kropp när den förändras under graviditeten tack vare det mjuka tyget och det extra elastiska bandet under bysten. Denna bekväma mamma-BH, som ingår i Medelas sortiment av mammakläder, erbjuder daglig komfort under hela graviditets- och amningsperioden.

  Den bygellösa mamma- och amnings-BH:n formar varsamt bysten och ger den en tilltalande silhuett tack vare de avtagbara kuporna. Den mjuka och elastiska amnings-BH:n med formpressade kupor har utvecklats för att ge dig ett mjukt stöd och en bekväm känsla hela dagen.

  Amnings-BH:n med formpressade kupor är utformad för att expandera och anpassa sig varsamt efter hur din kropp förändras. BH:n har inga byglar eller sömmar och ger komfort varje dag under graviditeten och medan du ammar. Framdelens dubbla lager och de avtagbara formpressade kuporna ger stöd och möjlighet till diskretion. Klämmorna är enkla att öppna och stänga med en hand, vilket underlättar amningen.

  Hitta din storlek:

  Varje kvinna är unik, och Medela välkomnar denna mångfald. Om du inte kan hitta din storlek i storlekstabellen nedan, rekommenderar vi dig att välja den Medela-storlek som ligger närmast dina mått.

  Egenskaper:

  • Det lätta tyget som andas känns mjukt och skönt 
  • Avtagbara formpressade kupor för diskret formning och en mjuk silhuett
  • Nedfällbara kupor med klämmor som kan öppnas med en hand för omedelbar hud-mot-hud-kontakt med ditt barn
  • Supermjukt och elastiskt band under bysten ger en flexibel passform

  Prissänkning %: 20 % , 50 %
 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela Comfy Amnings-BH Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela Comfy Amnings-BH Vit

Medela Comfy Amnings-BH är tillverkad särskilt för gravida och ammande kvinnor. Det är en sömlös BH som varsamt anpassar sig till kroppen i takt med att den förändras, vilket gör att den sitter skönt hela dagen.

Medela Comfy Amnings-BH Vit
 
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.