Mini Dreams Vantar Cozy Pink 0-12m i gruppen Barnkläder / Mössor och vantar hos Bonti (2022674)
 • Produktbeskrivning
 • Mjuk fleecefodrad vante

  Mini Dreams Vantar Cozy Pink 0-12m är en mjuk fleecefodrad vante för de allra minsta. Utsidan är av fuskpäls. Med en mudd och ett snöre som binder dem samman sitter vantarna på plats och smiter inte iväg under utflykten. Det mjuka fleecefodret håller de små händerna varma och torra. Passar barn 1-12 månader. Finns i flera söta färger. 

  Vantarna kan tvättas i 40 grader.

 • Mini Dreams
 • Mini Dreams
  Mini Dreams
  Mini Dreams är ett svenskt designat varumärke och alla produkter är av högsta kvalitet och bästa material. Mini Dreams sortiment består av små söta vantar, fina mössor, sköna filtar samt varma och praktiska åkpåsar. Produkterna finns i flera olika färger. De tar även fram en hel del ekologiska produkter för familjens minsta.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Mini Dreams Vantar Cozy Pink 0-12m

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Mini Dreams Vantar Cozy Pink 0-12m

En mjuk fleecefodrad vante. Utsidan är av fuskpäls. Vantarna har en mudd som håller dem på plats, och snöret mellan vantarna gör att de inte försvinner. Passar barn 1-12 månader. 


Mini Dreams Vantar Cozy Pink 0-12m129 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.