Vimplar

Vimplar i tyg blir en fin inredningsdetalj i barnrummet, att hänga på väggen, över sängen eller längs med en sänghimmel. Vimplarna i linne från NG Baby kan matchas med sänghimlar, påslakanset och myspölar. De olika färgerna är samstämmiga och går bra att blanda tillsammans för en personlig mix.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar

Med vimplar skapar du enkelt en ombonad och festlig dekor i barnrummet.Med sin fina kvalité och sin underbara dova färgskala passar kollektionen Mood från NG Baby lika fint till barnrummet som till vuxensovrummet. I samma serie finns bäddset, spjälsskydd och skötbädd. Här hittar du även neutrala vimplar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.