• Produktbeskrivning
 • Moulin Roty Mjukdjur Elefanten Bergamote


  Elefanten Bergamote hör till serien 'Sous mon Baobab' och är sydd i mjuka tyger i aktuella kulörer. En mjukt stoppad kropp gör figuren riktigt mysig att gosa med. Figuren kommer i en fin cylinderask med lock och blir en perfekt present!
  Utmärkande för Moulin Roty är de olika materialvalen och att det alltid finns lite tygbitar och flärpar att pilla med och tugga på. Spännande och lugnande för små barn.

  I serien finns figurer, skallror, snuttar, bitringar, tossor och flera tillbehör. Vackra askar och genomtänkt design gör Moulin Rotys leksaker till något alldeles extra. Perfekt till dop och andra högtidsdagar.

  Mått ca 37 cm

  Maskintvätt 30°C

  Design: Moulin Roty, Frankrike

  Specifikationer

 • Moulin Roty
 • Moulin Roty
  Moulin Roty

  Moulin Roty var ursprungligen ett kollektiv och när vännerna började tillverka prylar att sälja var det först lampor, småsaker och smycken, men 1975 snickrade någon ihop en tygklädd och vadderad liten träbil. Bilen blev en succe på marknaderna och plötsligt upptäcktes kooperativet. Moulin Roty väljer sina tillverkare baserat på kunskap, kvalitet och etik. Som kooperativ är de måna om att deras värderingar respekteras under tillverkningen. Varje figur är genomarbetad, älskad och resultatet av en lång kreativ process. Illustratörer, formgivare och stylister skapar en hel värld av färger, former och material som blir figurens egen.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Moulin Roty Mjukdjur Elefanten Bergamote

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Moulin Roty Mjukdjur Elefanten Bergamote

Elefanten Bergamote hör till serien 'Sous mon Baobab' och är sydd i mjuka tyger i aktuella kulörer. En mjukt stoppad kropp gör figuren riktigt mysig att gosa med. Figuren kommer i en fin cylinderask med lock och blir en perfekt present!
Moulin Roty Mjukdjur Elefanten Bergamote410 kr

Tillval


Antal: 
410 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  4
 • Täby Centrum
  3
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in