Najell Åkpåse Winter Cover Sandy beige Quiltad i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstillbehör / Åkpåsar hos Bonti (999564647)
 • Produktbeskrivning
 • Najell Åkpåse Winter Cover Sandy beige Quiltad

  Najell Åkpåse Winter Cover Sandy beige Quiltad är designad med inspiration av den svenska vintern och är utvecklad för att passa i alla ligg- och sittvagnar, men framförallt i din SleepCarrier. Den unika formen gör att du kan använda den från dag ett och upp till 3 år.


  Smart och flexibel åkpåse

  Winter Cover är en unik åkpåse som passar både liggdel och sittdel tack vare dess formsydda design. Bebisens liggdel blir både varm och ombonad och när hen är redo att sitta upp och se omvärlden flyttar du bara över åkpåsen till vagnens sittdel. Det gör att du kan använda åkpåsen längre.


  Speciellt utvecklad för att passa SleepCarrier

  Winter Cover är en åkpåse som är specialgjord för att passa perfekt i SleepCarrier. Det gör att din bebis får det varmt och mysigt även under vinteråret. När bebisen har växt ur SleepCarrier kan den fortfarande använda åkpåsen Winter Cover.  Bästa åkpåsen för ergonomiska vagnar

  Winter Cover är en prisbelönt åkpåse som passar i alla vagnar. Den har blivit utsedd till bästa ergonomiska åkpåsen av Pricerunner.


  Miljövänliga och veganska material

  Alla material i åkpåsen Winter Cover är valda för att ha minimal påverkan på miljön. Samtliga material är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier. Det tycker vi är bra för både produktionen, miljön och inte minst barnen. Winter Cover innehåller inte heller några animaliska produkter.

  Fyllningen i åkpåsen Winter Cover är gjord av Sorona som består av återvunnen polyester och ger bättre materialegenskaper än annan fyllning. Borta är dagarna med vadd som klumpar ihop sig i ett hörn. Istället behålls bredden och fluffigheten även efter kontakt med vatten.


  Egenskaper:

  • Från 0 till 3 år
  • Dragkedja i toppen och botten av locket gör den enkel att justera och anpassa för dig och ditt barn.
  • Anpassad för SleepCarrier och ligg och sittvagnar.
  • Lätt att fästa i botten eller bak på ryggstödet på alla sittvagnar.


  Material: Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 31x115x18 cm
  Passar till: Universaltillbehör
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-3 år

  Specifikationer

 • Najell
 • Najell
  Najell

  Najell grundades av paret Niklas Najafi Kristensen och Freja Ljungdell Kristensen 2012 efter att Niklas blev farbror till en tuff liten tjej. När Niklas blev tillfrågad att natta henne kläcktes idén som ledde till SleepCarrier som underlättar små barns sömn.

  Najell utvecklar idag innovativa produkter för att underlätta småbarnsåren för familjer.

 • Köp ofta tillsammans

Najell Åkpåse Winter Cover Sandy beige Quiltad

Åkpåsen Winter Cover är designad med inspiration av den svenska vintern och är utvecklad för att passa i alla ligg- och sittvagnar, men framförallt i din Najell SleepCarrier.

Den unika formen gör att du kan använda den från dag ett och upp till 3 år.

 

Najell Åkpåse Winter Cover Sandy beige Quiltad1295 kr

Tillval


Antal: 
1295 kr
förväntad leveranstid:  Utgått ur sortimentet
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 2 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 2 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in