Najell Babynest SleepCarrier Leopard Brown i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstillbehör / Mjukliftar hos Bonti (2022584)
 • Produktbeskrivning
 • Flexibelt babynest för en aktiv vardag

  Najell Babynest SleepCarrier Leopard Brown är ett babynest med flera olika användningsmöjligheter, och som är enkelt att ta med sig var du än går. 

  SleepCarrier får plats i din barnvagn och med de smidiga handtagen kan du flytta din baby utan att hen vaknar. En trygg miljö som ditt barn känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang.

  Frihet

  Najell SleepCarrier ger dig flexibilitet och frihet i vardagen. För att inte behöva schemalägga dina aktiviteter runt ditt barns sömn så låter SleepCarrier dig enkelt ta med tryggheten och bekvämligheten. Få ditt barn att somna i SleepCarrier innan du gör dig iordning och sen är det lätt att flytta nestet till barnvagnen.

  SleepCarrier skapar en trygg miljö för din baby, som du enkelt kan ta med överallt. Det blir lättare för ditt barn att somna på en ny plats när du tar barnets sovmiljö till där ni är just nu. Det ger dig mer frihet att själv välja hur du vill spendera dagen. Gå till gymmet, träffa vänner eller ta en promenad på stan. Glada föräldrar är bra föräldrar!

  Flera olika funktioner, för en flexibel vardag

  SleepCarrier är fyra produkter i en; babynest, mjuklift, lekmatta och bärsele. I första hand är SleepCarrier ett smart babynest som ger ditt barn en trygg miljö som du kan bära med dig vart du än går med hjälp av de säkra handtagen på sidorna. När ni är i hemmiljö, kan sidorna vikas ut så att babynestet blir platt och kan användas som lekmatta eller för att öva magläge. SleepCarrier har också en integrerad sele som gör det enkelt att vagga ditt barn till sömns när hen behöver vara nära dig.
  Säkerhetstestad

  SleepCarrier är säkerhetstestad och trygg för ditt barn. De skyddande långsidorna är gjorda av airmesh som är ett unikt material som barn kan andas igenom. Det gör SleepCarrier säker även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan. Träplattan i botten ger SleepCarrier stabilitet och gör den säker att bära med sig.

  SleepCarrier har säkerhetstestats och godkänts enligt standarden för mjukliftar som en säker plats för ditt barn att sova och flyttas runt i. Alla material är certifierade enligt ÖKO-TEX® Standard 100 klass 1, vilket är det bästa för ditt barn.

  SleepCarrier uppfyller den europeiska standarden EN-1466. I standarden testas säkerhetsaspekter avseende barns sömn och risker kopplade till att bära barn i produkter.


  Egenskaper:

  • Babynest som omvandlas till lekmatta, mjuklift och bärsele
  • Passar i alla barnvagnar
  • Storleken justeras enkelt efter ditt barns längd
  • Integrerad sele följer med
  • Tvättas i 40 grader i tvättmaskin
  • Material yttertyg: 100% polyester
  • Material foder: 100% polyester, Air Mesh 100% polyester


  Mått:

  Beroende på hur hårt du drar åt snörena på kortsidorna, kan SleepCarrier ha olika mått. SleepCarrier har en stabiliserande platta som är 54×23 cm. Det är dessa mått som avgör om SleepCarrier passar som mjuklift i din barnvagn.

  • Minsta mått som babynest: 60×22 cm
  • Största mått babynest: 80×27 cm
  • Madrass/lekmatta (fullt utvikt): 106×64 cm
  • Stabiliseringsplatta: 54×23 cm

  Material: Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: Som babynest 23-27x60-80 cm , Som lekmatta 64x106 cm
  Passar till: Universaltillbehör
  Vikt: 1.5 kg

  Specifikationer

 • Najell
 • Najell
  Najell

  Najell grundades av paret Niklas Najafi Kristensen och Freja Ljungdell Kristensen 2012 efter att Niklas blev farbror till en tuff liten tjej. När Niklas blev tillfrågad att natta henne kläcktes idén som ledde till SleepCarrier som underlättar små barns sömn.

  Najell utvecklar idag innovativa produkter för att underlätta småbarnsåren för familjer.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Najell

Najell Babynest SleepCarrier Leopard Brown

Najell SleepCarrier är ett smart babynest som är designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går. En trygg miljö som din baby känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang.

Babynestet har flera olika användningsmöjligheter; mjuklift, babynest, bärsele och lekmatta. 

Läs mer om Najell SleepCarrier längre ner på sidan.

Finns även i följande varianter

Najell Babynest SleepCarrier Matte Black
1595 kr
Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey
1595 kr
Najell Babynest SleepCarrier Sandy Beige
1595 kr
Najell Babynest SleepCarrier Leopard Brown1599 kr

Tillval


Antal: 
1599 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.