Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstillbehör / Hösttillbehör till barnvagnen hos Bonti (999054481)
 • Produktbeskrivning
 • Flexibelt babynest för en aktiv vardag

  Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey är ett babynest med flera olika användningsmöjligheter, och som är enkelt att ta med sig var du än går. 

  SleepCarrier får plats i din barnvagn och med de smidiga handtagen kan du flytta din baby utan att hen vaknar. En trygg miljö som ditt barn känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang.

  Frihet

  Najell SleepCarrier ger dig flexibilitet och frihet i vardagen. För att inte behöva schemalägga dina aktiviteter runt ditt barns sömn så låter SleepCarrier dig enkelt ta med tryggheten och bekvämligheten. Få ditt barn att somna i SleepCarrier innan du gör dig iordning och sen är det lätt att flytta nestet till barnvagnen.

  SleepCarrier skapar en trygg miljö för din baby, som du enkelt kan ta med överallt. Det blir lättare för ditt barn att somna på en ny plats när du tar barnets sovmiljö till där ni är just nu. Det ger dig mer frihet att själv välja hur du vill spendera dagen. Gå till gymmet, träffa vänner eller ta en promenad på stan. Glada föräldrar är bra föräldrar!

  Flera olika funktioner, för en flexibel vardag

  SleepCarrier är fyra produkter i en; babynest, mjuklift, lekmatta och bärsele. I första hand är SleepCarrier ett smart babynest som ger ditt barn en trygg miljö som du kan bära med dig vart du än går med hjälp av de säkra handtagen på sidorna. När ni är i hemmiljö, kan sidorna vikas ut så att babynestet blir platt och kan användas som lekmatta eller för att öva magläge. SleepCarrier har också en integrerad sele som gör det enkelt att vagga ditt barn till sömns när hen behöver vara nära dig.

  Integrerad sele

  Med den integrerade selen kan du enkelt använda din SleepCarrier som en bärsele. Perfekt för de stunder du vill ha din bebis ännu närmare dig, eller när du vill vagga den lilla till sömn. Det gör det också ännu enklare att ta med dig SleepCarrier när du är på språng. Se till att använda selen på ett korrekt sätt genom att följa instruktionerna nedan. 

  Hur du använder selen

  Selen finns i blixtlåsfickan som du hittar längs ena långsidan av SleepCarrier. Läs instruktionerna nedan om hur du använder selen. 

  1. Börja med att se till att snörningsbanden längs kortsidorna är indragna maximalt. För att använda selen, plocka ut den och häng den över din vänstra axel. Selen bör användas som en cross-body väska och SleepCarrier bör sitta framför din kropp (se bilden nedan).

  2. Vik ut materialet över axeln för att få rätt belastning.

  3. Fäst det stora spännet på framsidan och det mindre spännet på motsatt sida (på vänster sida nära kroppen).

  4. När du har fäst det större spännet på framsidan ska du se till att dra båda de elastiska säkerhetsöglorna ovanpå spännet. Den första elastiska säkerhetsöglan ska placeras över och täcka spännet. Den andra mindre säkerhetsöglan ska placeras ovanpå spännet och sitta på materialet ovanför spännet. Bär inte selen utan att båda säkerhetsöglorna är på plats. Se bilden nedan som referens.

  5. Placera en hand under SleepCarrier för att bära på ett säkert sätt.

  Användarguide för att bära med SleepCarrier
  Säkerhetstestad

  SleepCarrier är säkerhetstestad och trygg för ditt barn. De skyddande långsidorna är gjorda av airmesh som är ett unikt material som barn kan andas igenom. Det gör SleepCarrier säker även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan. Träplattan i botten ger SleepCarrier stabilitet och gör den säker att bära med sig.

  SleepCarrier har säkerhetstestats och godkänts enligt standarden för mjukliftar som en säker plats för ditt barn att sova och flyttas runt i. Alla material är certifierade enligt ÖKO-TEX® Standard 100 klass 1, vilket är det bästa för ditt barn.

  SleepCarrier uppfyller den europeiska standarden EN-1466. I standarden testas säkerhetsaspekter avseende barns sömn och risker kopplade till att bära barn i produkter.

  Egenskaper:

  • Babynest som omvandlas till lekmatta, mjuklift och bärsele
  • Passar i alla barnvagnar
  • Storleken justeras enkelt efter ditt barns längd
  • Integrerad sele följer med
  • Tvättas i 40 grader i tvättmaskin


  Mått:

  Beroende på hur tight du drar i snörena på kortsidorna, kan SleepCarrier ha olika mått. SleepCarrier har en stabiliserande platta som är 54×23 cm. Det är dessa mått som avgör om SleepCarrier passar som mjuklift i din barnvagn.

  • Minsta mått som babynest: 60×23 cm
  • Största mått babynest: 80×27 cm
  • Madrass/lekmatta (fullt utvikt): 106×64 cm
  • Stabiliseringsplatta: 54×23 cm


  Material: Polyester
  Maxvikt barn: 9 kg
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: Som babynest 23-27x60-80 cm , Som lekmatta 64x106 cm
  Passar till: Universaltillbehör
  Vikt: 1.5 kg
 • Najell
 • Najell
  Najell

  Najell grundades av paret Niklas Najafi Kristensen och Freja Ljungdell Kristensen 2012, efter att Niklas blev farbror till en tuff liten tjej. När Niklas blev tillfrågad att natta sin brorsdotter, kläcktes idén som ledde till mjukliften/babynestet SleepCarrier. Sedan dess har Najell blivit en favorit hos många föräldrar världen över, med sina innovativa produkter som underlättar småbarnsåren för familjer.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey

Najell SleepCarrier är ett smart babynest som är designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går. En trygg miljö som din baby känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang.

Babynestet har flera olika användningsmöjligheter; mjuklift, babynest, bärsele och lekmatta. 

Läs mer om Najell SleepCarrier längre ner på sidan.

Najell Babynest SleepCarrier Morning Grey1595 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.