50
Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (230002712)
 • Produktbeskrivning
 • Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy

  Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy är i form av en vacker blåklocka. Smart och skön att tugga på när tänderna växer fram. Bitringen är lätta att greppa och säker för barnen att bita på. Leksaken har inga lufthål, vilket hindrar att mögel bildas. Biologiskt nedbrytbart och etiskt tillverkad. 

  Rekommenderas från 0 månader och tillverkade i naturligt gummi från Hevea-trädet. Varje artikel tillverkas i gipsformar, slipas, sandas och målas för hand med naturliga färgpigment. 

  Material: Gummi
  Mått BxLxH: 8x10x4 cm
  Prissänkning %: 50 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Oli&Carol
 • Oli&Carol
  Oli&Carol Oli&Carol är ett ungt företag från Barcelona, Spanien som tillverkar hållbara bad- och bitleksaker helt i naturgummi. Deras design kännetecknas av ett fantasifullt frukt- och grönsakstema.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy

Färgglad bitring i form av en vacker blåklocka. Smart och skön att tugga på när tänderna växer fram. Lätt att greppa för små händer!

Rekommenderas från 0 månader.

Oli&Carol Bitring Blåklocka Cindy219 kr / 110 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.