50
Påhoj Sufflett Svart i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (2024466)
 • Produktbeskrivning
 • Ger skydd på cykeltur och promenad

  Påhoj Sufflett Svart är en smart sufflett till din Påhoj Cykelsits, som ger ditt barn skydd mot väder och vind. Suffletten har ett meshnät i bak, som gör att den släpper igenom luft när du cyklar. Tyget har solskyddande egenskaper med UPF 50+. 

  Suffletten är endast kompatibel med Påhoj Cykelsits och vagn. 

  Material: Polyester
  Prissänkning %: 50 %
  Vikt: 0.8 kg
 • påhoj
 • påhoj
  påhoj

  Påhoj är ett Malmö-baserat företag, som grundades av föräldern och mode/industridesignern Lycke von Schantz. Hennes idé att kunna kombinera att cykla och gå med ditt barn började som ett examensarbete under hennes studier vid Högskolan för industridesign i Lund. Snart därefter hörde många föräldrar av sig till Lykke och hon insåg att det fanns ett stort behov om behövde tillgodoses. Resan mot att lansera PåHoj påbörjades, för att ge dig och din lilla friheten att utforska världen tillsammans!

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Påhoj Sufflett Svart

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Påhoj Sufflett Svart

Smart sufflett som ger lätt regn- och solskydd för ditt barn, både på cykeln och i vagnen.

Passar endast till Påhoj Cykelsits och vagn. 

Påhoj Sufflett Svart499 kr / 250 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.