Peltor Hörselskydd Rosa i gruppen Barnsäkerhet / Hemsäkerhet hos Bonti (99900742)
 • Produktbeskrivning
 • Peltor Hörselskydd Rosa

  Peltor Hörselskydd Rosa skyddar effektivt barnens hörsel från buller och höga ljud med en dämpningsgrad på upp till 27 dB. Perfekt vid konserter, fyrverkerier, sportevenemang och andra bullriga miljöer. 

  Hörselskydden är reglerbara för att passa barnets huvudstorlek och är lätta (ca 140 g). De mjuka, breda kuddarna runt öronen är fyllda med en unik kombination av vätska och skum, som ger en optimal ljuddämpning. Kuddarna minskar trycket mot huvudet och säkerställer därmed bästa möjliga komfort även vid lång användning. 

  CE-märkta och rekommenderade för barn upp till 7 år.

  Specifikationer

 • Peltor
 • Peltor
  Peltor

  Peltor är ett varumärke under 3M, som i över ett sekel har försett världen med innovativa och revolutionerande produkter. 

  Med Peltors hörselkåpor för barn kan familjen njuta av konserter, fyrverkerier, motorsportsevenemang och andra utomhusaktiviteter och samtidigt känna sig trygga med vetskapen att barnens hörsel skyddas. Hörselkåporna sänker bullernivån med upp till 27 dB, och är enkelt justerbara för att passa i storlek för ditt barn. 

 • Köp ofta tillsammans

Peltor Hörselskydd Rosa

Peltor Hörselskydd är en säkerhetsprodukt som effektivt skyddar barnens öron från buller och höga ljud. Perfekt vid konserter, gräsklipparljud, trafikbuller och andra potentiellt skadliga ljudkällor.

Hörselskydden är justerbara i storlek och passar barn upp till 7 år. Finns även i limegrönt.

Finns även i följande varianter

Peltor Hörselskydd Limegröna
269 kr
Peltor Hörselskydd Rosa269 kr

Tillval


Antal: 
269 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in