Philips Avent Digital Videobabyvakt i gruppen Barnsäkerhet / Babyvakter hos Bonti (999053680)
 • Produktbeskrivning
 • Babymonitor med video och tvåvägskommunikation

  Med Philips Avent Digital Videobabyvakt är en säker babymonitor med 2,7-tums LCD-skärm, svarsfunktion så du kan prata med ditt barn och fem lugnande vaggvisor. Föräldraenheten ger dig upp till 12 timmars sladdlös övervakning på en laddning. Babyenheten kopplas till ett vägguttag i barnets rum.

  2,7-tums färgskärm och kristallklart ljud

  Du kan se ditt barn dag som natt på den högupplösta färgskärmen med tydligt infrarött mörkerseende som slås på automatiskt. Hör minsta skratt, joller och hickning klart och tydligt. Du kan ställa in mikrofonens känslighet på babyenheten. 

  Tvåvägskommunikation och lugnande vaggvisor

  Ibland behöver ditt barn bara få höra din röst. Med den här viktiga funktionen kan du helt enkelt klicka och sedan prata med barnet, oavsett var i hemmet du är.

  En vaggvisa gör det lättare för ditt barn att komma till ro. Välj mellan 5 lugnande melodier, och byt när det passar, för att hjälpa barnet att somna på nolltid. Vaggvisorna aktiveras och kontrolleras från föräldraenheten. 

  Upp till 12 timmars drift på en laddning och batterisparande ECO-läge

  Den praktiska uppladdningsbara föräldraenheten ger den frihet som mobil sladdlös övervakning ger, i upp till 12 timmar, innan enheten behöver laddas på nytt. Babyenheten behöver vara kopplad till ett vägguttag. 

  Växla till ECO-läget för att minska strömförbrukningen under lugna stunder i barnets rum. Du är ändå ansluten till ditt barn via den unika länkindikatorn. ECO-läget stänger av ljud-/video-sändningar när det är tyst och lugnt och kopplar upp direkt igen när barnet gråter eller låter.

  Du vet att monitorn är inom räckvidd och ansluten: Föräldraenheten aviserar om monitorn är utom räckvidd eller om batteriet är svagt, så du alltid vet att anslutningen fungerar. Räckvidden är upp till 50 meter inomhus och upp till 300 meter utomhus. 

  Privat och säker anslutning

  Unik ihopparning för handenheten ger en helt privat och säker anslutning till ditt barn. Kombinerad med ny anpassningsbar FHSS-teknik (Frequency Hopping Spread Spectrum) för minimala störningar.

  Egenskaper:

  • Kristallklart ljud och justerbar känslighet
  • 2,7-tums färgskärm med mörkerseende
  • 50 m räckvidd inomhus, 300 m räckvidd utomhus
  • Upp till 12 h drifttid på föräldraenheten per laddning
  • Lugnande vaggvisor och svarsfunktion
  • Privat och säker anslutning (A-FHSS)

   

  Specifikationer

 • Philips Avent
 • Philips Avent
  Philips Avent Philips Avent har över 30 års erfarenhet av att tillverka produkter som gör livet för barnfamiljen enklare. Philips Avent erbjuder ett stort utbud av nappar, flaskor och tillbehör samt produkter för amning och matning.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Philips Avent

Philips Avent Digital Videobabyvakt

Med Philips Avent Digital Videobabyvakt får du alltid en säker och privat kontakt med ditt barn. Du kan lyssna på ditt barn med perfekt ljudkvalitet och se ditt barn tydligt oavsett om det är ljust eller mörkt i rummet barnet ligger i.

Videobabyvakten har en räckvidd på 50 meter inomhus och upp till 300 meter utomhus. 

Läs mer längre ner på sidan.

Philips Avent Digital Videobabyvakt2499 kr

Tillval


Antal: 
2499 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.