Pippi Knoppussel Trä 12 bitar i gruppen Leksaker / Spel och pussel / Knoppussel och figurpussel hos Bonti (999058929)
 • Produktbeskrivning
 • Populärt träpussel med Pippi och hennes vänner

  Pippi Knoppussel Trä 12 bitar är ett fint träpussel med Villa Villekulla, Pippi Långstrump och hennes vänner. Pusslet har små knoppar att hålla i. Det fina träpusslet är populärt hos alla barn som gillar Pippi Långstrump. Illustration av Ingrid Vang Nyman.

  Rekommenderas från 18 månader. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 29x21 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån
 • Pippi Långstrump
 • Pippi Långstrump
  Pippi Långstrump

  Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade och populära karaktärer. Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en märkvärdig flicka. Hon är nio år gammal och bor med sin apa, Herr Nilsson, och sin häst, Lilla Gubben i Villa Villekulla. Dessutom har hon en kappsäck full med gullpengar. Pippi klarar sig utmärkt själv, och behöver aldrig göra något hon inte vill bara för att andra säger åt henne att göra det!

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Pippi Knoppussel Trä 12 bitar

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Pippi Knoppussel Trä 12 bitar

Ett fint träpussel med Villa Villekulla, Pippi Långstrump och hennes vänner. Pusslet har små knoppar att hålla i. Det fina träpusslet är populärt hos alla barn som gillar Pippi Långstrump. Illustration av Ingrid Vang Nyman.

Rekommenderas från 18 månader. 

Pippi Knoppussel Trä 12 bitar199 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.