Pop up T-Rex spel i gruppen Leksaker / Spel och pussel / Alla spel hos Bonti (2023257)
 • Produktbeskrivning
 • Pop up T-Rex spel

  Pop up T-Rex spel är ett roligt spel att spela tillsammans med ditt barn! Pop Up T-Rex från TOMY Games tar dig med till hjärtat av Jurassic World! Det är som att resa miljoner år bakåt i tiden ... Ryktet säger att en dinosaurie försöker fly från sin bur, besatt av att försöka ta sig ut. Enda sättet att få veta om han är fångad eller lös är att skjuta ner något genom sidorna på buren från krita-perioden. Hjärtfrekvensen kommer att öka, fingrarna att darra ... Blir det du som stör T-rex? Lek genom att turas om med att släppa ett av dina färgade dinosaurieben genom en av springorna runt om buren. Om inget händer är du säker. Du kan andas. Men wham! Om en dinosaurie poppar upp är du ute ur parken och ur spelet! Tryck på och vrid dinosaurien tillbaka in i buren och fortsätt turas om. Ingen vet vilken springa som får fram honom nästa gång - det är olika varje gång! Fortsätt turas om att spela. Den som överlever längst vinner spelet! Unga och gamla dinosaurie-fans kommer att älska detta spännande spel som är snabbt att komma igång med och lätt att lära sig, men som alltid håller dig i spänning om vad som kommer att hända. Ett felsteg så blir du dinosauriemat!

  Innehåller 1 T-rex-dinosaurie, 1 bur, 24 ben och instruktioner. För 2 - 4 spelare.

  Rekommenderas från 4 år.

  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 år
 • TOMY
 • TOMY
  TOMY TOMY är ett varumärke som har produkter för både föräldrar och barn, bland annat utvecklande spel fulla med överraskningar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Pop up T-Rex spel

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Pop up T-Rex spel

Pop Up T-Rex från TOMY Games tar dig med till hjärtat av Jurassic World! Det är som att resa miljoner år bakåt i tiden ... Ryktet säger att en dinosaurie försöker fly från sin bur, besatt av att försöka ta sig ut. Enda sättet att få veta om han är fångad eller lös är att skjuta ner något genom sidorna på buren från krita-perioden. Hjärtfrekvensen kommer att öka, fingrarna att darra ... Blir det du som stör T-rex? Lek genom att turas om med att släppa ett av dina färgade dinosaurieben genom en av springorna runt om buren. Om inget händer är du säker. Du kan andas. Men wham! Ett felsteg så blir du dinosauriemat!

Rekommenderas från 4 år.

Pop up T-Rex spel249 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.