PRTECT Elsa UV-klänning Coral i gruppen Resa med barn / Sol och bad / UV-kläder hos Bonti (999055318-1)
 • Produktbeskrivning
 • PRTECT Elsa UV-klänning Coral


  Elsa UV klänning i coral från PRTECT är designad i en härlig rosa färg och har fina detaljer som lång ärm och vidd i kjolen. Klänningen är tillverkad av ett hållbart producerat italienskt tyg med solskyddsfaktor 50+ som andas och är bekvämt att bäras.

  Modellen är designad för små tjejer som gillar att bära klänning men som samtidigt skyddas från skadlig UV-strålning.  Det snabbtorkande tyget gör den perfekt att ta på efter ett bad. Tyget är certifierat enligt OEKO-TEX standard 100 som garanterar att det inte innehåller kemikalier som är farliga för användaren.
  PRTECT är ett svenskt märke som erbjuder designade UV-kläder för barn mellan 6 månader och 12 år. Kollektionen är framtagen med fokus på att kombinera funktion med snygg design. Plaggen är tillverkade av hållbart producerade italienska tyger med solskyddsfaktor 50+ med en snabbtorkande funktion och god andningsförmåga. Kombinationen av härliga färger, komfort i tyget och fokus på passform gör att plaggen snabbt blir en favorit hos aktiva barn.

  Tygerna är certifierat enligt OEKO-TEX standard 100 som garanterar att de inte innehåller kemikalier som är farliga för användaren. PRTECT lägger stor vikt på hållbarhet, till exempel så tillverkas plaggen i Estland för att ha närhet till produktion och alla plagg packas i klimatneutrala silkespåsar.

  Specifikationer

 • PRTECT
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om PRTECT Elsa UV-klänning Coral

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

PRTECT Elsa UV-klänning Coral

PRTECT Elsa UV-klänning Coral är designad i en härlig rosa färg och har fina detaljer som lång ärm och vidd i kjolen. Klänningen är tillverkad av ett hållbart producerat italienskt tyg med solskyddsfaktor 50+ som andas och är bekvämt att bäras. Läs mer längre ner på sidan.
PRTECT Elsa UV-klänning Coral

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in