Rätt Start Baby Owls Aktivitetsboll i gruppen Leksaker / Bollar / Mjuka bollar hos Bonti (999051284)
 • Produktbeskrivning
 • Rätt Start Baby Owls Aktivitetsboll

  Rätt Start Aktivitetsboll Baby Owls är en mjuk och gosig aktivitetsboll i olika material med skallror och bitleksaker som stimulerar syn, hörsel och känsel.

  Bollen är lätt att greppa för små händer och har en ugglefigur som kan gömmas inuti bollen för rolig tittut-lek. I bollen finns även två bitleksaker med mönstrad yta som är sköna att bita i när tandköttet kliar.

  Leksaken är CE-testad och uppfyller Europeiska säkerhetsnormen EN-71. Kan tvättas i maskin på 40 grader.

   

  Märkning: CE-märkt
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Baby Owls Aktivitetsboll

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Baby Owls Aktivitetsboll

En mjuk och gosig aktivitetsboll i olika material med skallror och bitleksaker som stimulerar syn, hörsel och känsel.

Bollen är lätt att greppa för små händer och har en ugglefigur som kan gömmas inuti bollen för rolig tittut-lek. I bollen finns även två bitleksaker med mönstrad yta som är sköna att bita i när tandköttet kliar.

 

Rätt Start Baby Owls Aktivitetsboll199 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.