• Produktbeskrivning
 • Rätt Start Babygym Baby Owls


  Rätt Start Babygym Baby Owls är ett klassiskt babygym med löstagbara lekbågar och många utvecklande och pedagogiska leksaker som stimulerar syn, hörsel och känsel. Gymmet är utformat för både rygg- och magläge och kan även användas utan lekbågar. Bitringen är tillverkad av 100% naturgummi, vilket gör den miljövänlig och biologisk nedbrytbar. Bitringen innehåller inga artificiella färger, är BPA-, PVC-, ftalat- och petroleumfri.

  Leksaken är CE-testad och uppfyller Europeiska säkerhetsnormen EN-71. Babygymmets matta och leksaker kan tvättas i maskin på 30 grader, bitringen rengöres med milt diskmedel i varmt vatten och sköljes noga.
  Om Rätt Start


  Sedan 1980-talet tillverkar Rätt Start barn- och babyprodukter. De värnar om barnets lek, utveckling och säkerhet och väljer material utan gifter. Eftersom alla deras leksaker är för nyfödda är de robusta och ska hålla för lek och tvätt. Rätt Start vill att du som förälder ska vara trygg med en leksak från dem.
  Alla Rätt Starts leksaker är testade och godkända enligt EN-71. Vi hoppas att du ska vara nöjd med din produkt från Rätt Start!

  Specifikationer

 • Rätt Start
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Babygym Baby Owls

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Babygym Baby Owls

Rätt Start Babygym Baby Owls är ett klassiskt babygym med löstagbara lekbågar och många utvecklande och pedagogiska leksaker som stimulerar syn, hörsel och känsel. Gymmet är utformat för både rygg- och magläge och kan även användas utan lekbågar.

Läs mer om babygymmet längre ner på sidan.
Rätt Start Babygym Baby Owls899 kr

Tillval


Antal: 
899 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  7
 • Täby Centrum
  12
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in