• Produktbeskrivning
 • Rätt Start Babygym Elefant


  Rätt Start Babygym Elefant är ett klassiskt babygym med många roliga funktioner som stimulerar din babys syn, hörsel och känsel. Gymet är utformat för både rygg- och magläge och hjälper din baby med den viktiga träningen av nackens muskulatur samt underhåller ditt barn. Leksakerna på gymets båge är fästa med ringar av plast och kan lätt bytas ut vid behov. En bitring, en spegel och flera leksaker ingår. Bågarna kan tas bort och gymet kan därefter användas som en lekmatta.
  Babygym Elefant från Rätt Start är ett snyggt och roligt gym i mjuka färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker. Godkänd för barn under 3 år, testad enligt Europeiska leksaksstandarden EN-71
  Tvättråd: Maskintvätt i 40°C

  Tillverkningsmaterial: Polyester plush, Polypropelene (PP)
  Produktens storlek: 83 x 83 cm, 40 cm högt när det är uppfällt
  Kan användas från (månader): 0mths+

  Specifikationer

 • Rätt Start
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Babygym Elefant

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Babygym Elefant

Rätt Start Babygym Elefant är ett klassiskt babygym med många roliga funktioner som stimulerar din babys syn, hörsel och känsel. Gymet är utformat för både rygg- och magläge och hjälper din baby med den viktiga träningen av nackens muskulatur samt underhåller ditt barn. Babygym Elefant från Rätt Start är ett snyggt och roligt gym i mjuka färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker. Lämplig från nyfödd. Läs mer längre ner på sidan.
Rätt Start Babygym Elefant1049 kr

Tillval


Antal: 
1049 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  4
 • Täby Centrum
  4
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in