Skip Hop Aktivitetsvagn 4-i-1 Explore & More i gruppen Leksaker / Babyleksaker / Lära-gå-vagnar hos Bonti (2024477)
 • Produktbeskrivning
 • Mångsidig leksak som växer med ditt barn

  Skip Hop Aktivitetsvagn 4-i-1 Explore & More är fullspäckad med aktiviteter och funktioner för ditt barn. 

  Aktivitetsvagnen kan användas när barnet sitter och leker, när barnet lär sig att gå och som shopping- och dockvagn. Perfekt för att uppmuntra och utveckla balans, finmotorik, låtsaslek och mycket mer. En leksak som växer med ditt barn och kan användas i många år. 

  Från 6 månader

  Den avtagbara aktivitetsplattan med roliga funktioner, ljud och ljus håller din lilla sysselsatt i timmar! 

  På aktivitetstavlan hittar du vobblande propellerplan, klickande bi, snurrande luftballong, snurrande kugghjul, avtagbar telefon med babyspegel och skallra. Dessutom finns ett piano med former, siffror och ljuseffekter spelar 5 melodier, 5 ljudeffekter & 5 pianotoner. Växla mellan melodiläge, pianoläge och ljud i två volymlägen.

  När ditt barn lär sig gå

  När det är dags att ta de första stegen fungerar aktivitetsvagnen som en lära-gå-vagn. De halkfria bakhjulen kan ställas in i två olika lägen så att de ger rätt motstånd för ditt barn, och handtaget är reglerbart i tre olika höjdlägen så att det passar ditt barn perfekt. 

  ...och många år framöver

  När ditt barn blivit större (eller när ett äldre syskon vill låna vagnen en stund), kan du klicka av aktivitetstavlan och använda vagnen antingen som en shoppingvagn eller en dockvagn. Det reglerbara handtaget gör även här att vagnen anpassas till ditt barns längd.  

  Egenskaper:

  • Från ca 6 månader och upp till ca 4 år
  • Växer med barnet i 4 steg; sittande lek, lära-gå, shoppingvagn, dockvagn
  • Handtaget är justerbart i tre olika höjder
  • Halkfria bakhjul med två lägen för att reglera motståndet
  • Avtagbar aktivitetstavla med många roliga funktioner, ljud och ljus
  • Hjälper till att uppmuntra balans och rörlighet, sensorisk utveckling, finmotorik, öga-hand-koordination, orsak-och-effekt, enkel räkning, låtsaslek
  • Drivs med 3 AA-batterier (ingår ej)
  • Rengörs med fuktig trasa
  • Hela Skip Hops sortiment följer REACH samt EU-standarder och innehåller inga förbjudna kemikalier

   

  Mått BxLxH: 47x42x47-54 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 mån
 • Skip Hop
 • Skip Hop
  Skip Hop Skip Hop startades 2003 i New York av Ellen och Michael Diamant, när Ellen insåg att i stort sett alla skötväskor som fanns på marknaden var opraktiska och designen tilltalade barn snarare än föräldrarna. Nöden är uppfinningarnas moder, och snart såg Skip Hops första skötväska dagens ljus. Med fokus på användarvänlighet, som många praktiska fack och möjlighet att hänga väskan på barnvagnen, och en modern och ren design tog affärerna snabbt fart.
  Idag tillverkar Skip Hop en mängd produkter för baby, barn och föräldrar med filosofin "Must-haves made better", det vill säga att de alltid strävar efter att förnya och förbättra sakerna du verkligen behöver i din vardag som förälder.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Skip Hop Aktivitetsvagn 4-i-1 Explore & More

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Skip Hop Aktivitetsvagn 4-i-1 Explore & More

Aktivitetsvagn med mängder av roliga aktiviteter och flera olika användningsområden! Vagnen växer med ditt barn; aktivitetsleksak för de minsta, lära-gå-vagn för de lite större och som shopping- eller dockvagn för de ännu större barnen. 

Leksaken har ljud- och ljusfunktioner som drivs med 3 st AA-batterier (ingår ej). 

Rekommenderas från ca 6 månader.

Skip Hop Aktivitetsvagn 4-i-1 Explore & More1299 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.