• Produktbeskrivning
 • Skip Hop Babygym Tropical Paradise


  Ta en tur till tropiska breddgrader. Tropical Paradise Babygym från Skip Hop förvandlar lekstunden till ett regnskogsäventyr med underbara djur och lugnande ljud. Mellan babygymmets bågar finns ett transparent mönstrat tyg som ger en ombonad känsla, samt en spegel där bebisen kan se sin spegelbild. I babygymmet hänger en apa med pipis och bitleksak, en prasslande jaguar och en skallrande tukan, som håller barnet engagerat och sysselsatt. Djurens clips kan enkelt flyttas runt på bågarna.

  På bågen klättrar en sömnig sengångare som spelar två lugnande ljud, regnskog/bäck och vitt brus/hjärtslag i upp till 10 minuter. Sengångaren kan lätt tas av och fästas på babyskyddet eller barnvagnen.

  Den mjuka lövformade kudden ger stöd när barnet över på att ligga på mage på den mjuka lekmattan. När barnet blir större kan bågarna tas av och babygymmet användas som lekmatta.


  Egenskaper:

  • Från nyfödd
  • Fyra användningsområden, ryggläge, magläge, sittläge och som lekmatta
  • Många utvecklande aktiviteter
  • Avtagbar sengångare som kan användas som barnvagnsleksak
  • Sengångaren drivs av 3x AAA-batterier (ingår ej)
  • Inkluderar lövformad kudde för magläge
  • Lekmattan kan maskintvättas

  Hela Skip Hops sortiment följer REACH samt EU-standarder och innehåller inga förbjudna kemikalier.

   

  Mått BxLxH: 99x99x47 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån

  Specifikationer

 • Skip Hop
 • Skip Hop
  Skip Hop Skip Hop startades 2003 i New York av Ellen och Michael Diamant, när Ellen insåg att i stort sett alla skötväskor som fanns på marknaden var opraktiska och designen tilltalade barn snarare än föräldrarna. Nöden är uppfinningarnas moder, och snart såg Skip Hops första skötväska dagens ljus. Med fokus på användarvänlighet, som många praktiska fack och möjlighet att hänga väskan på barnvagnen, och en modern och ren design tog affärerna snabbt fart.
  Idag tillverkar Skip Hop en mängd produkter för baby, barn och föräldrar med filosofin "Must-haves made better", det vill säga att de alltid strävar efter att förnya och förbättra sakerna du verkligen behöver i din vardag som förälder.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Skip Hop Babygym Tropical Paradise

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Skip Hop Babygym Tropical Paradise

Skip Hop Babygym Tropical Paradise tar er på en tur till tropiska breddgrader. Tropical Paradise Babygym från Skip Hop förvandlar lekstunden till ett regnskogsäventyr med underbara djur och lugnande ljud. Mellan babygymmets bågar finns ett transparent mönstrat tyg som ger en ombonad känsla, samt en spegel där bebisen kan se sin spegelbild. I babygymmet hänger en apa med pipis och bitleksak, en prasslande jaguar och en skallrande tukan, som håller barnet engagerat och sysselsatt. Djurens clips kan enkelt flyttas runt på bågarna.

På bågen klättrar en sömnig sengångare som spelar två lugnande ljud, regnskog/bäck och vitt brus/hjärtslag i upp till 10 minuter. Sengångaren kan lätt tas av och fästas på babyskyddet eller barnvagnen.

Den mjuka lövformade kudden ger stöd när barnet över på att ligga på mage på den mjuka lekmattan. När barnet blir större kan bågarna tas av och babygymmet användas som lekmatta.

 

Finns även i följande varianter

Skip Hop Babygym Camping Cubs
1099 kr
Skip hop Babygym Treetop Friends Classic
1199 kr
Skip Hop Babygym Treetop Friends Pastell
1199 kr
Skip Hop Babygym Vibrant Village
1199 kr
Skip Hop Babygym ABC & Me
1199 kr
Skip Hop Babygym Tropical Paradise1399 kr

Tillval


Antal: 
1399 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  2
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in