30
Skip Hop Spark Style Little Kid Ryggsäck Jordgubbe i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (2025761)
 • Produktbeskrivning
 • Ryggsäcken för den som gillar jordgubbar!

  Skip Hop Spark Style Little Kid Ryggsäck Jordgubbe är en perfekt ryggsäck till förskolan! Finns i flera olika teman, denna ryggsäck är en söt jordgubbe och passar för den som gillar jordgubbar väldigt mycket! Ryggsäcken är praktisk och har en framficka som är perfekt för snacks, samt en ficka i meshtyg där du enkelt får plats med vattenflaskan. Ryggsäcken har också utrymme för ombyte och andra nödvändigheter, samt är lätt att rengöra. Axelbanden är också justerbara.

  Ryggsäcken passar till ditt barn som är +3 år och är fri från ftalater. 

  Det finns matchande tillbehör med samma tema som ryggsäcken.

  Material: Polyester
  Mått BxLxH: 25.4x13.97x30.48 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från +3 år
 • Skip Hop
 • Skip Hop
  Skip Hop Skip Hop startades 2003 i New York av Ellen och Michael Diamant, när Ellen insåg att i stort sett alla skötväskor som fanns på marknaden var opraktiska och designen tilltalade barn snarare än föräldrarna. Nöden är uppfinningarnas moder, och snart såg Skip Hops första skötväska dagens ljus. Med fokus på användarvänlighet, som många praktiska fack och möjlighet att hänga väskan på barnvagnen, och en modern och ren design tog affärerna snabbt fart.
  Idag tillverkar Skip Hop en mängd produkter för baby, barn och föräldrar med filosofin "Must-haves made better", det vill säga att de alltid strävar efter att förnya och förbättra sakerna du verkligen behöver i din vardag som förälder.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Skip Hop Spark Style Little Kid Ryggsäck Jordgubbe

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Skip Hop Spark Style Little Kid Ryggsäck Jordgubbe

En perfekt ryggsäck till förskolan! Finns i flera olika teman, denna ryggsäck är en söt jordgubbe och passar för den som gillar jordgubbar väldigt mycket! Ryggsäcken är praktisk och har utrymme för alla nödvändigheter!

Denna ryggsäck passar till ditt barn som är +3 år och det finns matchande tillbehör med samma tema som ryggsäcken.

Skip Hop Spark Style Little Kid Ryggsäck Jordgubbe359 kr / 251 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.