• Produktbeskrivning
 • Stokke Xplory V6 Liggdel Brushed Lilac


  Stokke Xplory V6 Liggdel skyddar och är praktisk samtidigt som den ger barnet en mysig plats att ligga plant och vila eller sova under era utflykter. Bärhandtaget är täckt med hållbart konstläder och fungerar också som sittdelsskena. Bärhandtaget med gångjärn ger enkel åtkomst till bebisen och gör liggdelen enkel att bära. Två rymliga, välplacerade fickor ger ordentligt med förvaringsutrymme för bebisförnödenheter, medan snabbutlösningsknappar gör liggdelen enkel att ta av från vagnschassit. Inklusive andningsaktiv madrass till liggdel. Gjord av Sorona-fiber från förnybara råmaterial från växter, som är bättre för miljön. Eftersom de inte oxiderar kommer madrassen fortsätta vara vit och fräsch. Den är mjuk vid beröring, och de elastiska fibrerna som använts i madrassen har en lodrät struktur som ger ytterligare ventilation för god luftkvalitet. Därtill har den nya liggdelen inkorporerad yttertextil för förstklassig look.

  • Höjdjusterbar – för ditt barn närmare

  • Hårt skal i plast som skapar en skyddad miljö för barnet

  • Mjukt vadderad invändigt, extra bekväm för nyfödda

  • Förlängd sufflett med enastående ventilation

  • Andningsaktiv madrass i Sorona-fiber av hög kvalitet

  • Vind- och regnskydd (liggdelslock) för skydd mot vädrets makter


  Detta ingår


  • Stokke® Xplory®-liggdel

  • Madrass för Stokke® Xplory®-liggdel

  • Stokke® Xplory®-liggdelsöverdrag

  • Stokke®-sufflett

  • Stokke®-sufflettvisir

  Historik


  Stokke började med att tillverka bussäten och möbler för vuxna när företaget grundades 1932. Vår kollektion bestod av vilstolar, ergonomiska sittlösningar och hemkontorssystem. Den första produkten för barn lanserades 1972 när den ikoniska Tripp Trapp®-stolen designades av Peter Opsvik. I slutet av 1990-talet utökades barnkollektionen till att omfatta ett skötsystem som kunde växa med barnet. Vår första barnvagn lanserades 2003 och var innovativa Stokke® Xplory® som innebar att Stokke var de första som introducerade det höga sittläget i branschen.

  Sedan 2006 distribuerar Stokke premiumbarnmöbler, barnstolar, barnvagnar, liggdelar, textilier och inredningsprylar över hela världen. Idag fortsätter Stokke den långa traditionen av smart design och hållbara produkter som främjar en sund utveckling för en helt ny generation bebisar och deras familjer.
  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
  Vikt: 4.9 kg

  Specifikationer

 • Stokke
 • Stokke
  Stokke

  Stokke AS grundades redan 1932 på den norska västkusten och tillverkade och designade då högkvalitativa möbler. Det var inte förrän 40 år senare den nyskapande och ikoniska Stokke Tripp Trapp såg dagens ljus. Från 1972 till idag har Stokke sålt över 12 miljoner Tripp Trapp-stolar världen över, och vi har väl alla vid något tillfälle suttit på en sådan. 1999 lanserades Sleepi-kollektionen, 2003 kom Stokkes första barnvagnsmodell Xplory och sedan 2006 har Stokke valt att endast fokusera på produkter för barn. 

  Stokkes produkter kännetecknas av stark och tidlös design i kombination med kvalitet som håller i generationer.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Stokke Xplory V6 Liggdel Brushed Lilac

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Stokke Xplory V6 Liggdel Brushed Lilac

Stokke Xplory V6 Liggdel skyddar och är praktisk samtidigt som den ger barnet en mysig plats att ligga plant och vila eller sova under era utflykter. Bärhandtaget är täckt med hållbart konstläder och fungerar också som sittdelsskena. Bärhandtaget med gångjärn ger enkel åtkomst till bebisen och gör liggdelen enkel att bära. Två rymliga, välplacerade fickor ger ordentligt med förvaringsutrymme för bebisförnödenheter, medan snabbutlösningsknappar gör liggdelen enkel att ta av från vagnschassit. Inklusive andningsaktiv madrass till liggdel.

Lämplig från nyfödd upp till ca 9 kg.

Läs mer om liggdelen nedan.

Finns även i följande varianter

Stokke Xplory V6 Liggdel Black
1599 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Black Melange
1599 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Brushed Grey
1699 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Deep Blue
1599 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Lotus Pink
1599 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Red
1599 kr
Stokke Xplory V6 Liggdel Brushed Lilac1699 kr

Tillval


Antal: 
1699 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
  • 0 / 5
  • Betygssätt produkten
   Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
   Ditt namn kommer att visas som avsändare.
   0 Recensioner

   Den här produkten har inga recensioner.

  Relaterade produkter

  ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
  VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

  Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
  Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

  Läs mer om Bonti

  Logga in