Stuckies Strumpor Dusty Coral i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (12203)
 • Produktbeskrivning
 • Stuckies Strumpor Dusty Coral

  STUCKIES är babysockorna som sitter kvar på fötterna - oavsett om barnet drar, sparkar eller kryper! Bläckfisken Stuckies armar symboliserar den tekniska lösningen på strumporna, så att de sitter säkert på plats.

  Stuckies Strumpor Dusty Coral har elastiska band runt både hålfoten och på själva strumpskaftet. På insidan har strumporna innovativa prickar av 100% silikon vilket gör dem unika och hjälper till att hålla dem på plats i alla lägen. Strumporna är certifierade enligt  STANDARD 100 av OEKO-TEX®.

  90% bomull, 8% polyamid, 2% elastan, 100% silikon på insidan av skaftet.  Stuckies finns i tre storlekar

  0-6 månader - Utan halkskydd under foten
  6-12 månader - Med halkskydd under foten
  12-24 månader - Med halkskydd under foten
  (Obs små i storlekarna)

   

  Material: Bomull , Elastan , Polyamid , Silikon
  Märkning: OEKO-TEX
  Prissänkning %: 30 % , 50 %
 • Stuckies
 • Stuckies
  Stuckies Var har alla strumpor tagit vägen? Med Stockholmsbaserade varumärket STUCKIES kommer denna ständiga fråga vara ett minne blott! STUCKIES babystrumpor sitter kvar, hur aktiv din bebis än är - med hjälp av den tekniska lösningen av inbyggda resårband och silikonprickar. STUCKIES är certifierade enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Stuckies Strumpor Dusty Coral

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Stuckies Strumpor Dusty Coral

STUCKIES är babysockorna som sitter kvar på fötterna - oavsett om barnet drar, sparkar eller kryper! Bläckfisken Stuckies armar symboliserar den tekniska lösningen på strumporna, så att de sitter säkert på plats.

Stuckies Strumpor Dusty Coral har elastiska band runt både hålfoten och på själva strumpskaftet. På insidan har strumporna innovativa prickar av 100% silikon vilket gör dem unika och hjälper till att hålla dem på plats i alla lägen. Strumporna är certifierade enligt  STANDARD 100 av OEKO-TEX®.

90% bomull, 8% polyamid, 2% elastan, 100% silikon på insidan av skaftet.

 

Stuckies Strumpor Dusty Coral
 
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.